1.Той/тя се казва... Дамяна
2.Запознахме се на/в... В един сайт, всъщност, ама въпреки очакванията и, се получи, даже прекрасно :P
3.Заедно сме от... половин година без малко ^^
4.Обичам,когато... сме заедно. Всеки момент, дори и да сме нещо недоволни или нацупени... ^_^
5.Обича,когато... правим секс =D
6.Харесва ми да ме целува по... Навсякъде... врата, устните...
7.Харесва му/й да го/я целувам по... Мммм, вратлето... и по-интимни места =P
8.Когато го/я погледна... виждам единственото момиче за мен.
9.Той/тя ми дава... всичко, от което имам нужда...
10.Има ли секс? За съжаление не толкова, колкото ни се иска, просто нямаме възможност... А ние искаме всеки ден xD
11.Сексът с него/нея е... удивителен.
12.На ... (дата) празнуваме месец/година/години. 1 от всеки месец... август ще е 6 месеца :Р
13.За мен той/тя е... най-важния човек...
14.Искам... да е с мен завинаги, наистина, не го казвам ей така... Искам я за жена !
15.Имате ли трудни моменти... разбира се, в момента сме малко далеч един от друг, и е много кофти
16.А такива,в които връэката ви е била "на косъм"... в началото, от нейна страна, и веднъж от моя... Но ги превъзмогнахме.
17.Ако тряба да му/й посветите песен тя ще бъде... Daniel Bedingfield - If you're not the one.
18.Най-хубавият смс от него/нея... Ох, страшно много. Ама най-сладкия беше като ми каза, че ме обича за пръв път :P
19.Най-милите думи,които ви е казвал/а... Че иска да прекара живота си с мен, и че сексът с мен е най-хубавия :Р
20.Най-хубавият спомен... Много са !
21.А най-лошият... Разбрах нещо, което не трябваше да разбирам...
22.Убеден/а ли сте,че любовта му/й е истинска... Разбира се !
23.Ваша снимка...