1.Той/тя се казва... Краси

2.Запознахме се на/в... По телефона

3.Заедно сме от... Не знам точно. От 16.10.2009г.

4.Обичам,когато... След дълъг и изтощителен ден се видим, легнем на някоя полянка (или където и да било другаде) и започнем да си говорим. Едно такова спокойно, усмихвайки се, гушкайки се <3
(Комуникацията е изключително важна за мен)

5.Обича,когато... Прекарваме времето си заедно.

6.Харесва ми да ме целува по... Устните, коремчето...

7.Харесва му/й да го/я целувам по... Устните и бузката (намира го за сладко, хех)

8.Когато го/я погледна... Се прокрадва желание да го прегърна силно и да го усетя до себе си.

9.Той/тя ми дава... Разбиране, спокойствие

10.Има ли секс? Мхм.

11.Сексът с него/нея е... Любов (малко краднешком го взимам от Priceless)

12.На ... (дата) празнуваме месец/година/години. 16.10.2011 - 2 години.

13.За мен той/тя е... Нещо цветно в иначе сивия ми живот.

14.Искам... Искам да не се налага да чакаме... отново.

15.Имате ли трудни моменти... Постоянно. И точно тези моменти ни сближават толкова много, защото рамо до рамо обсъждаме и търсим изход.

16.А такива,в които връэката ви е била "на косъм"... Имало е. За два такива момента се сещам...

17.Ако тряба да му/й посветите песен тя ще бъде... Skillet - Comatose, Richard Marx - Right Here Waiting For You

18.Най-хубавият смс от него/нея... (Помня го наизуст. Хах! И го чета доста често...) "Ще го направя, ако по този начин облекча болката ти. Мисля за теб. Знам че е трудно, но няма да се откажа. Помниш ли какво си казахме в онази... последна вечер? Припомни си го. Не губи надежда. Обичам те. Теб!"

19.Най-милите думи,които ви е казвал/а... ^ Тези, и още от сорта...

20.Най-хубавият спомен... Толкова са много и всеки е хубав по различен начин, едва ли мога да конкретизирам само един. Въпреки че една вечер, която се превърна в специална, остана много надълбоко в съзнанието ми.

21.А най-лошият... Моментът, в който си казахме "до скоро" въпреки че и двамата бяхме наясно, че това скоро представлява отвратително много време.

22.Убеден/а ли сте,че любовта му/й е истинска... За толкова време мога да кажа, че... на скоро се убедих в това. Да.

23.Ваша снимка... Обичам да снимам, но не и да се снимам - той също.