- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете
МОМЧЕТО КОЕТО ОБИЧАМ ХАРЕСВА НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА.МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ.И СТИГА СТЕ СЕ ПОДИГРАВАЛИ
Кфо искаш бате другите могат да имат проблеми а аз не мога ли? някой ше ми помогне ли или неПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Скъсай с него и пребий приятелката си![]()
![]()
![]()
Moto-stunt
Хаха.Първоначално написано от DoublePleasure
Само че аз не ходя с него там е проблема :P Кво да правя за да хареса мен не нея
Искаш ли да си менкаме лепенки ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Сложи 2 тона фон дьо тен,мацни малко пудра около 1 кило и полвина,черен молив за очи 3 килограма,спирала 2 кг и пусни малко повече от 5 кг черни сенки и си готова![]()
![]()
![]()
![]()
Moto-stunt
Имам някакви подозрения, че това е новия профил на bleskawotokotencce![]()
![]()
честно да ти кажа в такава ситуация трябва да избираш между приятелката си и момчето, но затова сега си земи поука и разбери че кой превари, той завари - в любовта е като на воина - НЯМА ПРАВИЛА ако искаш толкова това момче воюваи![]()
![]()
Пожелавам ти успех.
Така,начи Утиваш и намираш някой по-голям,по-силен,по-готин...Караш го да пусне слух,че та е чукал и че сте гаджета.После като твоя там дет си Флюбена иска да тръгнете,пусни наистина на тоя по-големия и го накарай да набие/изнасили/унижи/нахапе/оближе/и прочие твоята БФФ...После тръгни с твоя и се чукайте...После с някой друг и така нататък докато не станат поне 20,иначе не си вървежна...
П.С.-На колко години каза,че си...?
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
малко ма съмняаа да си на 16 ама ае .... ама все пак няаа смисал да са занимааш с него щом хар приятелката ти !
тва е нашта приятелка бе Гери ! как не я познаПървоначално написано от shokoladchety
![]()
няма да стане.
откажи се.
бтв,едва ли си на 16,според мен още ти е рано за любов.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Значиииииииии първо върви се научи да пишеш или поне мини първи клас. Това, че си Флюбена, не е извинение. Второ научи се кво е това животно, дето му викат ЗАПЕТАЙКА /пише се така ,,,,,,,,,/ и разбери къде се слага /не между краката!/. А за този любовен триъгълник - тип листопад ще ти кажа само, че приятелката ти не ти е приятелка. Ония пич, дето ти е казъл, че си досадна е адски прав. А за най-добрия ти приятел мога просто да кажа, че не бих искала да съм на неговото място. След 4 години, като си изкараш лична карта пиши пак.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Познах я бе познах я,ама реших да й помогна,пък тя -не ми се подигравайтее.... Как ти се подигравам,аз съвет най-чист и давам,тя кфи ги говори.... тц,тц,тц...Първоначално написано от Done
Бтв: бичкам ;ppp![]()
![]()
![]()
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
тя е ужасницаааааа не й помагай повечеПървоначално написано от shokoladchety
![]()
btw : и аз бичкам![]()
![]()
![]()
Ако и приятелката ти го харесва по-добре не се занимавай с него, ако не искаш да я изгубиш..
16 годишна .. уоу, и това как го измисли? Извинявай, ама си твърде глупава, за да можеш да броиш до 16, па камоли да бъдеш на такава възраст.![]()