.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Помогнете

Помогнете

МОМЧЕТО КОЕТО ОБИЧАМ ХАРЕСВА НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА.МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ.И СТИГА СТЕ СЕ ПОДИГРАВАЛИ

Спри се, бе...

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Спри се, бе...
    Кфо искаш бате другите могат да имат проблеми а аз не мога ли? някой ше ми помогне ли или не

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Скъсай с него и пребий приятелката си
    Moto-stunt

Цитирай Първоначално написано от DoublePleasure
    Скъсай с него и пребий приятелката си
    Хаха. Само че аз не ходя с него там е проблема :P Кво да правя за да хареса мен не нея

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Искаш ли да си менкаме лепенки ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Сложи 2 тона фон дьо тен,мацни малко пудра около 1 кило и полвина,черен молив за очи 3 килограма,спирала 2 кг и пусни малко повече от 5 кг черни сенки и си готова
    Moto-stunt

Повече от фен Аватара на punksss
    Имам някакви подозрения, че това е новия профил на bleskawotokotencce

Град
    Bulgaria
    честно да ти кажа в такава ситуация трябва да избираш между приятелката си и момчето, но затова сега си земи поука и разбери че кой превари, той завари - в любовта е като на воина - НЯМА ПРАВИЛА ако искаш толкова това момче воюваи Пожелавам ти успех.

Така,начи Утиваш и намираш някой по-голям,по-силен,по-готин...Караш го да пусне слух,че та е чукал и че сте гаджета.После като твоя там дет си Флюбена иска да тръгнете,пусни наистина на тоя по-големия и го накарай да набие/изнасили/унижи/нахапе/оближе/и прочие твоята БФФ...После тръгни с твоя и се чукайте...После с някой друг и така нататък докато не станат поне 20,иначе не си вървежна...
    П.С.-На колко години каза,че си...?
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

[b]На 16 съм и аре спрете да се подигравате[/b]

малко ма съмняаа да си на 16 ама ае .... ама все пак няаа смисал да са занимааш с него щом хар приятелката ти !

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Така,начи Утиваш и намираш някой по-голям,по-силен,по-готин...Караш го да пусне слух,че та е чукал и че сте гаджета.После като твоя там дет си Флюбена иска да тръгнете,пусни наистина на тоя по-големия и го накарай да набие/изнасили/унижи/нахапе/оближе/и прочие твоята БФФ...После тръгни с твоя и се чукайте...После с някой друг и така нататък докато не станат поне 20,иначе не си вървежна...
    тва е нашта приятелка бе Гери ! как не я позна

Покажи му подписа си.

Стрелата на Амур пасти да яде, ако го види, ще получи ерекция, температура и слюнкоотделяне на макс.

Hey!Wait!
    I've got a new complaint
    Forever in debt to your priceless advice

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    няма да стане.
    откажи се.
    бтв,едва ли си на 16,според мен още ти е рано за любов.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Значиииииииии първо върви се научи да пишеш или поне мини първи клас. Това, че си Флюбена, не е извинение. Второ научи се кво е това животно, дето му викат ЗАПЕТАЙКА /пише се така ,,,,,,,,,/ и разбери къде се слага /не между краката!/. А за този любовен триъгълник - тип листопад ще ти кажа само, че приятелката ти не ти е приятелка. Ония пич, дето ти е казъл, че си досадна е адски прав. А за най-добрия ти приятел мога просто да кажа, че не бих искала да съм на неговото място. След 4 години, като си изкараш лична карта пиши пак.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Цитирай Първоначално написано от Done
    Познах я бе познах я,ама реших да й помогна,пък тя -не ми се подигравайтее.... Как ти се подигравам,аз съвет най-чист и давам,тя кфи ги говори.... тц,тц,тц...
    Бтв: бичкам ;ppp
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от Done
    Познах я бе познах я,ама реших да й помогна,пък тя -не ми се подигравайтее.... Как ти се подигравам,аз съвет най-чист и давам,тя кфи ги говори.... тц,тц,тц...
    Бтв: бичкам ;ppp
    тя е ужасницаааааа не й помагай повече

btw : и аз бичкам

Ако и приятелката ти го харесва по-добре не се занимавай с него, ако не искаш да я изгубиш..

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    16 годишна .. уоу, и това как го измисли? Извинявай, ама си твърде глупава, за да можеш да броиш до 16, па камоли да бъдеш на такава възраст.

Aвторке, нямаш равна,ейййй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си