- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направя,че да спре ?!
Здравейтее....
Ехх пак с мойте проблеми. Проблема ми е доста сериозен (поне за мен) но и малко смешен предполагам.
Ходих с едно момче, мога да кажа доста свястно, но скъсахме. Хубавото беше,че си останахме приятели. Мога да кажа много добри приятели и до сега всичко беше много добре. Познаваме се вече почти година и той е единственото момче с което съм се сближила толкова. Споделям му всичко (дори и за момчета) както и той на мен (било то за момичета или за приятелите му). Забелязах обаче,че много ме ревнува от другите момчета дори ми го е казвал. Притеснява ме обаче като почне с някакви от вида на "не ме интересуват другите момичета" или нещо от рода на "не мога да намеря друга като теб" :х и това доста ме плаши. Говорих с него, обесних му как стоят нещата, че да няма напразни надежди,но неговия отговор е все "наясно съм и знам,че отношенията ни са само приятелски"
И така де, сега проблема е друг. Звани ми всяка вечер, иска постояно да си говоря с него, а когато говорим дори ми се сърди,че съм пред компютъра. Попринцип говори адски много, а аз обичам такива хора, не да ми мълчат, но неговото е прекалено. Не знам как да ви го обесня но тръгнем ли да си говориме до 3 4 сутринта не ме оставя и нищо не мога да правя. Ако правя нещо или се занимавам с нещо "не съм го слушала". Снощи ми звънна кам 22:00 (редовен номер) и като не му дигна влиза в skype и един вид направо ми се кара "дигни си телефона!!!" Ако си говориме 1 час и му кажа,че не ми се говори започва да ми се сърди. А аз тъпата нищо не мога да му кажа. Наистина съм се отчаяла. Една вечер даже докато ми приказваше за баба му и дядо му (как са се оженили), съм заспала. :х Знам смешно е, ама ... Не знам, как да му го обесня, че да ме разбере. Прекално съм добра с него и може би там ми е проблема. Не знам как да му обесня,че не ми се говори всяка вечер с него в продължение на 2 3 часа през които аз казвам само ... да, ясно, аха. Как да му го обесня,че да ме разбере. Чакам вашите отговори и наистина е важно за мен.
Ясно, директно и малко грубо. Иначе няма да се усети. Следващия път просто му кажи, че точно в този момент нямаш настроение за тричасов телефонен разговор. Ако не помогне ще се наложи да се поскарате малко за да проумее колко голям досадник е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Разказвал ти е как баба му и дядо му са се оженили ?!?!![]()
Следващата тема каква ще е ? "Дядо ми - ветеран в Първата Световна"
![]()
и така докато стигне до края на сексуалния живот на дядо си ..Първоначално написано от n3v3r4z
Усмихвайте се ! : )))
~
На 15 сме и двамата, но той определено не мисли като 15 годишен.
Не искам да съм груба, но май ще се наложи. Попринцип е доста различен от другите момчета.Мисли доста по различно и има доста по различни интереси.
А това за баба му и дядо му съм напълно сериозна. Искал да знам повече неща за него, е какво тогава ме интересуват баба му и дядо му?
Ето сега пак ми званна и ми говори ко правил днеска. ;д Започва се ... ;х
Хубаво се подигравате ама на мене не ми е забавно ;д
Пише се "обЯсня" !! О Б Я С Н Я!! Боже хора.. Защо сте толкова неграмотни?
Амм по темата..Ако скоро не му кажеш, че те дразни това, което прави ще се мъчиш още дълго време.Така че действай!
Трудно е да кажеш подобно нещо, но го направи. Няма друг начин.![]()
Аз имах същия проблем с едно момче,с което излизах..пак ми говореше за баба му и дядо му..как си били от 8 клас заедно и накрая се оженили..и тази история даже му беше като представа за развитието на нещата между нас..и един вид ми втълпяваше,че така трябва да бъдем и ние...Нямаш друг изход освен да бъдеш рязка и категорична и да спреш това на време..по думите ти ми се струва,че той още не е превъзмогнал раздялата ви и се опитва да има чувство на собственост над теб,което при положение,че сте се разбрали,че между вас нещата спират,не е нормално и не е редно да го има.Намали контактите с него,избягвай го или най-добре спри изобщо до общуваш с него,защото винаги ще те преследва миналото..Там,където има чувства,които не са споделени приятелство е трудно да има.
Можеш да видиш нещата по два начина :
Една бутилка на половина празна или на половина пълна ! Ти избираш..
мoмчето толкова много се е привързало към теб и просто не му се иска да те пусне и затова се държи таканаистина ще му разбиеш сърчицето ако го отрежеш.... ще бъде доста грубо от твоя страна
няма ли начин да му обясниш, все пак сте добри приятели и тн. .... ако наистина сте толкова добри приятели, както твърдиш, все ще те разбере, макар че ще му е трудно
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Набавяне на адреналин
и освен това романтичниПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
И моят дядо е бил някъв много пъпчив и грозен и баба е била много красива и той я е преследвал в трамвая и тя нали не е искала да го пипа, щот я е било гнус и той я е завел на някъв индийски филм и на нея й е било много кофти.Първоначално написано от Vilsy
![]()
![]()
![]()
Т'ва говедо също заспа, като му разказвах...Първоначално написано от LightningMcQueen
![]()
Неква интересна история е ... ма дългаПървоначално написано от LambOfGod
.
Що, кой друг е заспивал?![]()
Набавяне на адреналин
Момичето написа в темата, че така е станало при нея...Първоначално написано от LightningMcQueen
![]()
![]()
Отговора ти сега има повече тежест обаче.
Набавяне на адреналин