.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Помощ , момичета помогнете !

Здравейте на всички , искам да питам как може да си спра или забавя цикълаа ,защото заминавам на 1-ви август на море , а на 5,6 или 7 трябва да ми дойде , та какво трябва да направя за да не си проваля морето !!?!

Едва ли си струва да се тъпчеш с някакви хапчета с хормони заради едното море...

Hey!Wait!
    I've got a new complaint
    Forever in debt to your priceless advice

emi sloji si tampon

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    много къси панталонки
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Същото ми се случи тази година - дойде ми на морето. Най-добре е да използваш тампон.
    бтв: Пий по 2-3-4 хапчета витамин C на ден, то ще го забави с 2-3 дни. Спокойно, няма как да прекалиш с витамин С.

Мерсии многоо , но искам да питам ощще нещо , кога да пия витамин ц-то .. смисл колко дни преди да ми дойде ? (:

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Стига с тва витамин C. Иди на лекар да ти предпише специални хапчета.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    Същото ми се случи тази година - дойде ми на морето. Най-добре е да използваш тампон.
    бтв: Пий по 2-3-4 хапчета витамин C на ден, то ще го забави с 2-3 дни. Спокойно, няма как да прекалиш с витамин С.
    Това,че е витамин,не означава,че не вреди понякога...
    Тампони

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не е сигурно,че витамин C ще ти свърши работа.Странно защо тук толкова момичета разчитат на него и си го предписват една на друга.Той няма да ти спре менструацията,когато тя вече е налична.За да не рискуваш,лекар ще ти предпише специални хапчета за забавяне на менструацията.Те са предназначени точно за рискови ситуации.

Или хапчета от лекар можеш и сама да ги вземеш като се поровиш в интернет,ама е малко рисковано.Аз пия Ясмин вече и с него може да забавиш цикъла като го пиеш непрестанно и когато искаш да ти дойде спираш да го пиеш,то си пише и в листовката.Ако ли не може и с тампон аз така карах миналата година,ходих по честио да го сменям ама ставаше.

Guest
    хахах! на мене ми дойде точно когато пристигнах на морето (подрани ми). аз дойдох за 10 дена, а ми трая 8..и все пак не беше провалено, така че споко. по-добре не си играй с хормоните си. всички тука опяват за едно хапче(ескапел) колко било опасно да се пие, как разбърквало хормоните и т.н., но за хапчета, които са направени с предназначение да ти подранее менструацията и да ти се обърне целия цикъл - веднага се почва препоръчване. 5-6 дена ще ходиш на плаж, след това ще се разхождаш, ще излизаш и така..не е края на света...

Re: Помощ , момичета помогнете !

Цитирай Първоначално написано от anom12
    Здравейте на всички , искам да питам как може да си спра или забавя цикълаа ,защото заминавам на 1-ви август на море , а на 5,6 или 7 трябва да ми дойде , та какво трябва да направя за да не си проваля морето !!?!
    Заминаваш на 1? Колко дни ще си там, не ти ли стигат 7 дена? Щом мислиш, че ще ти дойде на 7-ми? Не пий нищо, просто сложи тампон накрая

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Най-добрия вариант е да те посъветва генеколог (това не значи неизбежно да се събличаш и тн.). При мен се получи така чеми дойде точно за морето. Преди да ми дойде лекарката ми изписа едни хормони, но не свършиха работа , защото малко късно започнах да ги пия. На майка ми също и каза някакви противозачатъчни, но я предупреди че е 50/50. Е....не и помогнаха. Витамин С разтворимо намалява значително много кървенето. Аз съм много доволна, защото не е нужно през 5 мин да тичаш до тоалетната . Успех
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Повече от фен

Re: Помощ , момичета помогнете !

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Заминаваш на 1? Колко дни ще си там, не ти ли стигат 7 дена? Щом мислиш, че ще ти дойде на 7-ми? Не пий нищо, просто сложи тампон накрая
    И аз съм на това мнение . Ти като заминеш да първи поне 7 дни ще можеж да си се къпеш после на 1-вия ден от цикъла пак ще можеж аз поне мога и така .. сега един два дни ако си провалиш не е края на света !!!
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мерсиии ммногоо . но аз мисля че ще ми дойде или на 5 или на 6 сутринта (по мойте изчисления ;дд ) за витамин ц съм супер даа , смисл страх ме да си сложа тампон , мисля че съм прекалено малка , няма и година от когато ми дойде за първи път .. дори май няма и половин ... ии искам да питам нещо . кога да започна да пиия витам ц-то .. ии таблетките гълтат ли се защото аз имам проблеми с гълтането . мерси предварително (:

Повече от фен
    ем аз взимам смучещи се . днеска съм изпила 4 :ДД ама не прекалявай
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Guest
    Мерсиии ммногоо . но аз мисля че ще ми дойде или на 5 или на 6 сутринта (по мойте изчисления ;дд ) за витамин ц съм супер даа , смисл страх ме да си сложа тампон , мисля че съм прекалено малка , няма и година от когато ми дойде за първи път .. дори май няма и половин ... ии искам да питам нещо . кога да започна да пиия витам ц-то .. ии таблетките гълтат ли се защото аз имам проблеми с гълтането . мерси предварително (:
    таблетките са по 1мм..как ядеш? или се храниш венозно

ии аз не знам ;д просто не мога никога не съм могла .. и никога нне ми се е налагало да го правя ;дд защото винаги има или тааблетки за смучене или прахчета .. който пак помагат )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си