Хах.. авторке.. историята ти ми е много позната - почти като моята. Всъщност в момента имам сериозен приятел от вече година и нещо. Той ми е първото гадже и да не забравя да кажа - на 16 съм. Таа и при мен беше нещо подобно - момчето много се измъчи докато ме убеди да опитам, а аз се дърпах поради същите причини, които те възспират и теб - родители, приятели, пък и самия факт, че навлизам в съвсем непознати води. НО за всяко нещо си има първи път! Доверих му се и тръгнахме. Сега съм много щастлива с него - истински щастлива и истински влюбена! Много зависи и от момчето - моето много ми помага да превъзмогна всеки мой страх. А родителите ми - в началото малко се дърпаха, не го приемаха..но с времето свикнаха с този факт и вече го приемат като нещо съвсем нормално. Охх поолях се с обясненията, съжалявам!! Съветът ми - просто опитай! Това момче те "задява" така да се каже вече 3 години. Изглежда си пада по теб доста.. Дай му шанс, пък каквото стане! От опит глава не боли са казали хората.. Спри да се тревожиш и смело напред.