- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалното момче/момиче.
хехе,аз го срещнах...беше мил,сладък,с хубава усмивка,с хубав глас и перфектен английски.![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
Да може в спалнята да си играете на "Английският пациент"..Първоначално написано от Kobayashi
Аз стигнах до извода, че поне при мен винаги зависи от самия човек, излизала съм момчета, които са пълни противоположности и във всеки съм харесвала различни неща. Явно няма определена комбинация от качества или определн тип момче, което винаги да харесвам, пък и така е по - интересно![]()
Красива, умна, усмихната, добра...![]()
различно,понеже нямам 'тип.'
най-вече трябва да е мил,възпитан,чаровен,умен..
+ e ако има нещо,което го отличава от другите..и да има собствено мнение и виждания.
Стига ми да ме прави щастлива . Другото е екстра![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
И аз съм на това мнение...въпреки че няма да откажа на принца на белия конПървоначално написано от peace95
![]()
![]()
![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3
Ще има да го чакашПървоначално написано от bub0linna
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Първоначално написано от peace95
![]()
Е дано не е много
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3
Ако го обичам наистина..ами тогава каквото и да прави на мен ще ми изглежда перфектно, така че.Ако имам чуства към някой няма да ми пука дали е рус или кестеняв и т.н. А относно характера, просто да не е сдухан или да се държи като най-големият пич.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Да е много красив, висок, строен, с холивудска усмивка, мнооого богат, с най-хубавата къща и най-хубавите коли, да е умен, да добър в леглото, да ме разбира, да не ми изневерява, да не ме лъже, да може да готви, да чисти, да пере, да гледа децата, да сменя памперси, да ме води на почивки с яхти...![]()
Страстен и смел![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
То приемливи няма, ти перфектни търсиш
Свясно момиче нема! Айде псувайте ме ся![]()
Такова нещо като идеален човек...няма.
Но по темата:симпатичен,висок,ин елигентен,креативен,може би се надявам на човек ,който се занимава с изкуство.Стига ми да е мил и страстен,да обича музиката ^^.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Идеални хора няма.. а и като дойде любовта не пита дали той/тя/ отговаря на стандартите ти.. на теб просто ти се подкосяват краката![]()
Мисли, мислих, мислих.. и реших, че на мен ми стига само да е по-висок от мен и да има чувство за хумор. С всичко друго мога да направя компромис, но с тези две неща - никога.
И спря да се върти за миг земята..
Симпатичен,забавен,да можем да си говорим за всичко,да ме разбира,да ме подкрепя в трудни моменти,да не лъже ^^ любовта все пак е и приятелство не само физически действия
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
мръсница в леглото, домакиня в кухнята![]()
за всичко друго си имам приятели![]()
Симпатична, синеока брюнетка, не прекалено слаба - нормални килца, добра домакиня, немързелива, с характер - това ми стига, на другото ще я науча :P
Търси се ^^
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Пич, желая ти късмет !Първоначално написано от ilia_92
![]()
Ще има да търсииишПървоначално написано от ilia_92
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Да е симпатичен, мил, да знае как да ме впечатли, да ме уважава, да е висок и не слаб, но не и прекалено мускулест.
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Трябва да ме привлича неизбежно много. Толкова много, че да имам чувството, че освен него няма никой друг, дори когато има 100 000 души наоколо. Да грабва вниманието ми винаги на всяка тема, но не да ме мачка като мнение и да не ме чува.
Трябва да е жив отвътре. Да притежава онзи блясък в очите, който кара и мен да се чувствам жива, да горя заедно с него.
Трябва да има мечти и да се бори за тях с цената на всичко, защото това значи прекалено много неща.
И трябва да имам чувството ,че ме иска ..., както аз искам него.