- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесват ли момичетата целувките по врата... ?
Здравейте на всички . Абе хора извинявам се но незнам къде точно трябва да публикувам тази тема ... та искам да попитам всички момичета дали харесват целувките по врата защото последното момиче ми каза че било хубаво но и че и е било адски гадно затова , че моля пишете вашите коментари![]()
Обожавам ги!![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
баш да ме ръфат не обичам, обаче заедно с нежните целувчици вървят и по-грубите. Може и да ме хапе лекичко - побърква ме ..Първоначално написано от deadfish
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Признавам си,да ме целунеш там и изпадам в екстазНО има и такива,които не харесват.Персонално е.
Било й е хем хубаво, хем гадно? Ъ?!
Виж, не можем да ти кажем, че всички момичета ги харесват или че всички не ги харесват. Зависи. Пробваш на твоята и разбираш. Много е трудно, нали?
Лично аз обожавам. Твоята сигурно има гъдел.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Харесват ми![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
И аз ги харесвам ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ауу аз обожавам!Трябва да е нежна и лекичка и почвам да настръхвам.
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
Зависиако не съм влюбена в това момче, честно нищо не ми потръпва просто бих го бутнала от мене
Ако и аз съм много влюбена се разтапям просто
![]()
при всеки е различно...аз лично ги обожавам <3 , но всеки си има предпочитания и различни усещания![]()
Обичам ги,но при условие,че са от моя любим,а не от нахален кандидат,на който изведнъж му е хрумнало да ме целува.![]()
Аз да ви кажа не знам за момиче,което да не й харесва![]()
Брях,брях
+1 и аз обожавам :]Първоначално написано от brutaLxxbunny
може както казаха да има гъдел..
Не, отвратително е. Ако направиш така на някое момиче очаквай да те нарита в слабините.![]()
Първоначално написано от Josefinne
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Моята приятелка ги обожаваКато започна да ч целувам по врата, и напрао имам чувството, че ще ми се разтопи в ръцете.
Ама то зависи и от това как я целуваш, от мадамата, от чувствата... Но аз не познавам момиче, което да не обича нежните целувки по врата...
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
Харесват ми ,но не са ми от наай-любимите.Тази по устните ми е любимата хихи
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Аз не разбрах - хубаво ли е било или и е гадно?! При всички положения ако я лигавиш така че после да трябва да се подсушава- тва е причината да и е гадно. Иначе повечето хора, не само момичетата, обичат целувки по врата, стига да са нежни и да не ги лигавиш, а целуваш.
И аз ги харесвам, но понякога ме е гъдел, започвам да се смея и развалям момента.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да бе, ужасно гадно е. Аз също много ги харесвам и ми е хем супер яко, хем се превивам от смях. Много ми е прецакано.Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Обожавам.Мисля,че всички момичета обичат,ама да ги целуват и леко хапят,ама не и да ги лигавят.