- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една дума.........ЛЮБОВ
Здравейте на всички,готини и добри хора!!Написах нещо свое,което описва как се чувствам и положението ми и реших да го споделя с вас,колкото и лично да е.Надявам се отделите време,споделите какво мислите и дадете някакъв съвет как да постъпя.Благодаря ви много!!!!
‘Какво толкова може да ти даде тя,което аз не мога?’,попита плахо тя,докато очите й се пълнеха със сълзи.’Може да ми даде много неща..’,отвърна й той,знаейки ,че ще я нарани с думите си.’Казваш много неща,а не ми вярваш,когато ти казвам,че аз съм готова да ти дам всичко??’ ‘Вярвам ти…просто не го искам.’,отговори й.Никой от двамата не каза нищо повече.Тя заплака с глас,сълзите се стичаха по лицето й,цялата трепереше.Неразбиваното й сърце до този момент се късаше.Болката беше необяснима за нея…Той я хвана за ръка и я прегърна силно.В този миг тя го почувства отново…Онова вълшебно чувство,което изпитва,когато го види за пръв път,когато той я погледне,когато й се усмихне,когато я прегърне…чувството ,което не изпитва с никой друг-на истинското щастие и сигурност. Един кратък момент,а изпълнен с толкова много надежда.Надежда за това,че някой ден мечтата й може да стане реалност.’Чакай и се надявай!’,си мислеше тя,докато плачеше на рамото му,защото какво друго освен търпението и надеждата,че някога тя ще му даде всичко,което има,може и чувства й оставаше!?
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
ще съм ви благодарна да споделите мнения....обръщам се към вас защото имам нужда от нечия подкрепа,която не мога да намеря в приятелите си,а и никой не може да ми помогне![]()
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Еми какво да ти кажем? Забрави го, щом е отишъл при другата? Надявай се той ще се върне? Какво би те успокоило и каква подкрепа искаш?
Съжелявам че е по истински случай,но найстина е прекрасно написано.Едва ли има някой,който да ти помогне да забравиш.Не са ми разбирали сърцето,и не знам какво е,надявам се и да не разбера,но просто гледай напред,мисли за бъдещето си и мечтите си.
Говоря глупости налиЕдва ли в такъв момент можеш да мислиш за каквото и да е друго,освен него.Ако те успокоява писането на такива историики,просто продължавай да пишеш.Изключително добра си,дано и да ти олеква.
![]()
И спокойно,изтъркано е,но нали знаеш,времето лекува всичко.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
+1Първоначално написано от SlowDownBaby
От личен опит го казвам,ако тези неща те успокояват,пиши още.Добра си.
Границите на понятието "творчество" очевидно са се размили с тези на "боклук".
Каква подкрепа можеш да получиш от форум, пълен с непознати, които тайничко си мислят "I know how you feel. I just don't care"? Подкрепа ще намериш другаде, а именно при приятелите и останалите ти по-близки хора. Разказвай ако това ти помага, но не очаквай да получиш помощ, защото дори да почувстваш облекчение, то ще е лъжливо и временно.
Подобно нещо и на мен ми се е случвало.
Трябваше ми близо година , зада го превъзмогна,но живота продължава.Гледай напред и не се обръщай назад.Живота продължава.