- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата :)
Първоначално написано от BlueGirl
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Клишетата са си клишета.На мен лично ми е яко, ако каже някоя изтъркана фраза веднъж, стига да не съм я чула един милион пъти преди това и да го каже на базик. Добър начин и двамата да се посмеем и да се заговорим, вместо да ми препречи пътя, да хвърли поглед стил "наемен убиец" и да изръси "Аз съм*****. А ти си.....?"
Ако говори с нормален тон и не нахалства, предпочитам просто да се представи.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Ем какво да си помисля? .. че са доста смели може би?![]()
Рядко бих ги взела на сериозно и варианта да им обърна внимание е определено с "Здрасти, може ли да се запознаем?" .. или нещо такова, а не клишенца ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих се изкефила на нещо лапешко и дори може би леко идиотско. Примерно както си ходя някой да изскочи и да ми пъхне някакво цвете зад ухото, да се усмихне и да напише номера си на ръката ми. Примерно.
![]()
"Имаш ли си гадже?" "Не " "Ее, такова хубаво момиче пък да си няма.. " Много ме дразни това.. а все повече го употребявате. На мен би ми станало приятно първо да се запознаем и после да си говорим общи приказки и както някой преди мен беше казал все едно се познаваме отдавна.Първоначално написано от SisiStrange