.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    In the heart of action.
    Цитирай Първоначално написано от BlueGirl
    Не бих се впечатлила от наизустени фрази.Предпочитам нещо спонтанно.
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Клишетата са си клишета. На мен лично ми е яко, ако каже някоя изтъркана фраза веднъж, стига да не съм я чула един милион пъти преди това и да го каже на базик. Добър начин и двамата да се посмеем и да се заговорим, вместо да ми препречи пътя, да хвърли поглед стил "наемен убиец" и да изръси "Аз съм*****. А ти си.....?" Ако говори с нормален тон и не нахалства, предпочитам просто да се представи.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Бих се впечатлила от откачено запознанство.
    Например ако някой дойде до мен (седне до мен или както си вървя започне да върви до мен) и започне да ми говори все едно се познаваме от години...
    Или изкочи от някъде и ме гушне. /т'ва ного би ме зарадвало бтв/
    Или застане пред мен мирно и мега ухилено/наперено и самоуверено и идиотски без да каже думичка.
    хмм илиии ако ми говори идиотски на Вие /мадам, госпожице, милейди/ мхахах ^__
    Ебати якото, защо не ми се случват такива неща по-често? ^__
    +1 ^^

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ем какво да си помисля? .. че са доста смели може би?

Рядко бих ги взела на сериозно и варианта да им обърна внимание е определено с "Здрасти, може ли да се запознаем?" .. или нещо такова, а не клишенца ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Бих се изкефила на нещо лапешко и дори може би леко идиотско. Примерно както си ходя някой да изскочи и да ми пъхне някакво цвете зад ухото, да се усмихне и да напише номера си на ръката ми. Примерно.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Мен клишираните фрази ми звучат отчаяно. Освен това идиота, който ги използва обикновено вади някакъв загадъчен поглед като от вампирски филм. Как да не се разхили човек?
    "Имаш ли си гадже?" "Не " "Ее, такова хубаво момиче пък да си няма.. " Много ме дразни това.. а все повече го употребявате. На мен би ми станало приятно първо да се запознаем и после да си говорим общи приказки и както някой преди мен беше казал все едно се познаваме отдавна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си