- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата :)
Днес нещо стана на въпрос с едни приятели и реших да ви питам и вас.
Например се разхождате приятелка и 2 момчета идват и ви заговарят , като предварително не се познавате , какво ще си помислите ? И как предпочитате да ви заговорят ... с здрасти аз съм и т.н. или с някой от изтърканите лафове като, не се ли познаваме и тем подобни ...
Не ме съдете просто ми е интересно, защото като ги гледам са гола вода и ако мога да им помогна с нещо![]()
Не , не биха ми харесали клишираните фрази.
Усмихвайте се ! : )))
~
ако момчетата ни допаднат ще ни е приятно
I can't stop myself from loving you <3
Мен би ми харесало нещо от рода: "Як потник,искаш ли да си ги сменим?"Нещо масалско примерно,да пада майтап!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, дай им съвет, бе. Нали ТЕ са кръгла нула. Толкова ли е срамно да попиташ от твое име ? Не хапем, бе. Само по поискване.
По темата: Твърдо против заучените и клишираните фази съм.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бих се впечатлила от откачено запознанство.
Например ако някой дойде до мен (седне до мен или както си вървя започне да върви до мен) и започне да ми говори все едно се познаваме от години...
Или изкочи от някъде и ме гушне. /т'ва ного би ме зарадвало бтв/
Или застане пред мен мирно и мега ухилено/наперено и самоуверено и идиотски без да каже думичка.
хмм илиии ако ми говори идиотски на Вие /мадам, госпожице, милейди/ мхахах ^__
Ебати якото, защо не ми се случват такива неща по-често? ^__
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
++Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
На мен пък ми харесват клишираните фрази.. сладки са ;дд
амии ако момчетата изгеждат пичовее бих почнала да сее ебавам, защото съм си такава.. мога да сии говоря с всеки.. акоо почнат да се правят на оборотни биха ме издразнили.. иначее нямам против да се запозная![]()
И аз именно това си помислихПървоначално написано от Priceless
Иначе аз не си падам по подобни запознанства - но ако ми хареса момчето, ще е, защото изглежда естествено и непринудено, а не"Опа, загубих си номера.. може ли да взема твоя?"
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
просто да се представят..
няма да ми направи особено впечатление,че идват да се запознаем.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Приятно ни става,че някой ни обръща внимание.
Зависи от момчетата,дали са симпатични,възпитани и от тона с който заговарят.Клишираните фрази предизвикват смях и подигравка в повечето момичета.Едно обикновено "Здравей,аз съм..." става.
Мен клишираните фрази ми звучат отчаяно. Освен това идиота, който ги използва обикновено вади някакъв загадъчен поглед като от вампирски филм. Как да не се разхили човек?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чесно казано, запознанстното на улицата никога няма да го приема насериозно. Съответно може да си говорим глупости и да си убиваме свободното време, ама по-нататъчен контакт едва ли ще има. Та в такъв случай предпочитам да започне с нещо тъпо, но смешно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Яка идейка,но аз не бих предпочела гушканетоПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
А, точно!Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Ако са готини - няма значение как ще ни заговорят. Ако не са ... - също де.![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Първоначално написано от cranberry696
`only God can judge me!
Не бих се впечатлила от наизустени фрази.Предпочитам нещо спонтанно.
ами ако две момчета ме спрат ше е готино ако първо направят комплимент и после попитат за имената ни разменим си телефоните или направо отидем на кафе или се разходим в парка бих се впечатлила от подхода им и поведението им и един савет момчета не прекалявайте със сексуалните намеци..отпоснете се и предразположете момичето за да иска отново да в исрешне..![]()
panteragirl пак ви разбива,искаш още baby цяла вечер не ти стига
ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!
Хауc
Първоначално написано от cranberry696
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..