- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да подходя с него?!
Здравейте! Наскоро много си харесах едно момче и когато разбрах, че е близък приятел на един мой познат веднага решихме да излезем няколко човека на кафе. Вечерта преди кафето моят познат ми каза, че въпросното момче Х ме смятало за, цитирам "каза, че си яка". Не вярвам да ме лъже понеже аз дори не бях попитала какво мисли за мен. На другия ден, когато се видяхме, момчето Х не обели и дума, но след срещата казал, че си е прекарал добре и пак иска да излезем (под "излезем" имам предвид всички заедно). Намерих го в скайп и си пишем (аз му пиша първа обикновено, е ние да сме си писали 3 пъти) , понякога му подмятам разни закачки и той сякаш наистина ги взима под внимание и им се радва. Поканих го да излезем и той се съгласи, но някак остава да виси във въздуха, нито е искал да се уговаряме нещо.. нито нищо.. не знам какво да правя. Дали има интерес? Да продължавам ли със закачките и свалките? Дали направо да му кажа ден и час и да излезем? А ако продължа с флирта нещо по специфично, което да му казвам/правя , за да схване намеренията ми? Помогнете!![]()
Хрумват ми две причини за държанието му.Едната е липса на интерес,а другата-типични признаци на срамежливост.И в двата случая нищо не прави,дори за известно време спри да го търсиш,да му пишеш.През това време ще разбереш каква е причината за държанието му.
Виж сега момчето може да те харесва, но от личен опит ти казвам
въобще не се занимавай с такива момчета, които хич не действат
и са егати притеснителните! Просто трябва нещо да действа,
да показва интерес.. иначе нищо няма да стане!
Fall down seven times..
Stand up eight.
Амии при него не е като да не показва абсолютно никакъв интерес.. ;д просто аз май съм двигателя, така да се каже.. ;д
Ох, със сегашния ми приятел нещата бяха точно такива... Уж има интерес, а нищо не прави!Колко нерви похабих, да не ти казвам колко чаках за първата целувка...
Нооооо не се отказах, нещата потръгнаха и сега от доста време сме заедно
Затова препоръчвам и ти да не се отказваш...
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Не се отказвай.
Може да е срамежлив. Може да не е сигурен,че отговаряш на неговите чувства. Просто опитай още малко. Ако не стане - здраве да е,ще има и следващ.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С бившия ми беше така ... Имах чувството, че все аз му пишех, аз все правех крачките... Личеше си, че има интерес, но нищо не правеше ;д
Пробвай ти да го поканиш... ако си измисли оправдание, значи е на лице липсата на интерес... Ако ли не, излезте и готово ;р
Познато...момчето Х не обели и дума
Момчетата като харесват някое момиче се срамуват да говорят особено пред повече хора и се държат глупаво.
Предразположи го да се отпусне...
Ти си жената..От теб се изисква да знаеш как да се държиш,какво да говориш.Да бъдеш внимателна,мила итн...
Късмет.
Мерси много, наистина сега се чувствам по - надъхана и от преди ^__^