- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс ли е ?
Здравейте, исках да ви попитам, с приятеля ми се натискахме и така се случи, че вкара главичката на пениса аз се дръпнах, защото не мисля, че съм готова за секс все още, но ми хареса.След това обаче, го направихме няколко пъти в следващите дни пак беше само главичката не повече.Да знам как звучи ..не съм готова пък, . . но все пак това брой ли се за секс ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи от разбиранията на хората, но според мен си е секс. И тъй като сте го направили и ти е харесало, готова си и няма нищо лошо да си свършите нещата както трябва![]()
Еми като вкара главичката да се опита и нататък ако ви хареса и на двамата - направете го !\
/
Еййййй НЕГРАМОТНИЦИИииии!!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Я преди това вземете ги питайте на колко са години? Само не ми казвайте, че сте на по 13,14. И, ако правите нещо запомни винаги с презевратив, защото просле ще раждаш ти, а не той.![]()
Първоначално написано от Anonimen05
на почти 17 съм! И да разбира се, че с презерватив.![]()
Надявам се поне 15 да имате![]()
Иначе щом ви е харесало, значи си готова за сексИ с презерватив ей!!! Да не ти е следващата тема тук "Бременна ли съм?" Като свърши веднага да го вади, да се измие и да смени презерватива! Айде успех каквото и да решите
пс сега видях, че си писала, че си на 17. Ако мислиш, че имаш необходимата сексуална култура ( както ти, така и той ), преминавайте към същинската част![]()
щом главичката е вкарал, значи и целия ще го вкара.. готова си за секс![]()
Защо мислиш, че не си готова.. ?
Винаги съм била на мнението, че тая му тъпа девственост, не е нещо толкова, ама толкова ценно, че да му се чудиш толкова време дали е правилно или не...
Първият секс е въпрос на това дали имаш достатъчно доверие на човека до теб, дали знаеш какво правиш и дали мислиш, че си заслужава... За да направите това, което сте направили сега би трябвало тези неща да ги има на лице.. така че какво толкова те притеснява и същинският секс ?
девствеността за едно момиче е най-скъпото му нещо и то не се раздава на всеки срещнат. също така не се и раздава и на всеки уж 'опитен'. но това го разбират само за някои момичета. за жалост вече са малцинство.Първоначално написано от dream1707
а до авторката - според мен не се брои.. но на почти 17 си, ако мислиш, че имаш достатъчно акъл, за да се пазиш, обичаш човека до себе си и си готова може да го направите и следващата крачка.. но това си е лично твое решение...![]()
Ми щот' си тъпичко.Първоначално написано от highhopes
Иначе не се брои.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Глупости.Първоначално написано от theeye770
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мхм. Една ципа в междукрачието ми е най-скъпото ми нещо. Мхм.Първоначално написано от theeye770
Щом сте стигнали чак дотам, значи рано или късно ще стигнете и по-нататък. Предлагам ти да се хванеш една вечер да изчетеш:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492
Не бъди тъпачка като връстничките ти - образовай се преди да започнеш да правиш секс.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Абе аз да използвам темата и да попитам. Оня ден се изплюх на пyтkaтa на една разпоретина, това означава ли че съм и правил Кунилингус?
Най-ценното нещо друг път ... Девствеността нито си се борила да я постигнеш нито нищо .... Това е нещо, което рано или късно ще изгубиш .. и най-важното е да не съжаляваш, че си го направил.
Тя дори не е малка, възрастта и е нормална за полови контакти.. има си приятел, на който има явно достатъчно доверие, за да му разрешава неща подобни на това, което са правили.... Единственото, което може да изгуби ако прави секс е една ципа... Толкова ли пък е ценна тая ципа, да не е златна .. ;х
Харесва ми когато една мацка разсъждава като мъж в това отношение!Първоначално написано от dream1707
Нали уж беше по важно кой ще е последния , а не кой ще е първия!!
![]()
Девствеността може да е най-скъпото нещо за едно момиче, ако то живее в манастир и се е "венчала" за Господ...Първоначално написано от theeye770
Моля ви се, живеете в 21 век, не в 18ти. Никой няма да ви държи сметка защо сте загубили "златното" си цветенце, няма да ви броят за по-некачествени, само защото не сте девствени. Хванете го проумейте най-накрая.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
а къде отидоха приятели, семейство...Първоначално написано от theeye770
Тези ограничени разбирания са измислени от хора, за които жената е стока - да я продадеш на сватовете "чисто нова", за да има пари за пиене
И гоУема зестра...Първоначално написано от naQkataRaota
много добре знаеш за какво говоря. имам предвид, че за едно момиче девствеността означава много и има голямо значение дали ще я 'изгуби' с кварталния ебач или с човек, когото обича и му има доверие... не е като при момчетата "ръгаш и бегаш"..Първоначално написано от naQkataRaota
Не е задължително.Първоначално написано от theeye770
Наясно ли си, че голяма част от момичетата почват да правят секс на възраст, на която не знаят дали им се пикае, или им се е*е.
Изобщо не им пука за ципата им, даже искат да се отърват по-скоро от нея, защото е едва ли не признак на загубенящина да си девствена.
Освен това, понякога по-добре с кварталния ебач, който има опит и ще ти хареса секса с него, отколкото с човека, когото обичаш, но е девствен точно толкова, колкото и ти.
Не знам защо се отдава тоооооолкова голямо значение на тази девственост....?!
еми не винаги е по-добре. повечето(казвам повечето, не всички) момичета, направили го за първи път с кварталния ебач от малки след това втория им път е с друг квартален ебач, третия с някой друг и на 15-16 вече са разпрани развалини, е*ани във всички дупки, които са могли да намерят.. не могат да имат сериозна връзка, общо взето всеки ги приема като поредните курви и те са си такива... за човек с изградена ценностна система това не е нормално..така де никой не може да ти каже с кого да се е*еш, но за мен тоя начин на живот не е правилен. секса не е всичко..Първоначално написано от MojoJojo88
Човек с изградена ценностна система обикновено не прибързва с предрасъдъците към някого.Първоначално написано от theeye770
Имам предвид, че това, че те е отворил човек с опит, дори и кварталния е*ач, не те прави автоматично ку*ва, нито означава на 100%, че ще правиш секс само с такива. Но дори и така да е, това пак не те прави ку*ва. Единствено закостенялото мислене на хората може да те направи такава, и то само в техните очи.
Ще го кажа и по друг начин-няма нищо по-хубаво от това да правиш секс с човека, когото обичаш.НО, когато той ти е първия и нещата не ви се получават дълго време в леглото, поради липсата на опит и на двама ви, любовта си заминаваИма двойки, в които и двамата са си първи един на друг и с времето и опита им става по-голям, защото се учат един от друг, но това са по-скоро изключения.
Една жена винаги ще е по-доволна, ако първият й път е със човек, който наистина знае как да я задоволи. А кварталния не винаги е некъв, дето само ще се чуди как да я ръгне. Може да я предразположи и да я накара да избухне от кеф...
да, разбира се..една жена ще е много доволна първия й път да е с някакъв с който не е имала никаква връзка, задоволил я е там за 30 мин и след тфа го е разказал като 'поредната си забивка' на приятелите си ебачи...
а и аз казах, че при повечето, а не при всички момичета се случва така, че след тфа да се е*ат като разпрани наляво надясно, просто защото така са се научили.
първия път за едно момиче много важен каквото и да си говорим. той е от голямо значение и за следващите й сексуални контакти.