.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: Секс ли е ?

Супер фен Аватара на fenasf
    Да...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Не, не се брой. И не, не можеш да се похвалиш, че си го правила вече!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Може да е вид фетиш

Re: Секс ли е ?

Цитирай Първоначално написано от highhopes
    Здравейте, исках да ви попитам, с приятеля ми се натискахме и така се случи, че вкара главичката на пениса аз се дръпнах, защото не мисля, че съм готова за секс все още, но ми хареса.След това обаче, го направихме няколко пъти в следващите дни пак беше само главичката не повече.Да знам как звучи ..не съм готова пък, . . но все пак това брой ли се за секс ?
    Обикновено хората не се ли натискат с дрехи освен ако шепраат пай там или кекс

Супер фен Аватара на leadyflame
    Не била готова... ти ако не беше готова нямаше и до това да се стигне. Поне давай до край, та да се свършва.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Поредната дрън дрън тема с обичайните два лагера. Ако парче ципа с размер ~1 кв. см. ви е най-ценното, значи бая сте го закъсали...
    Welcome to the Jungle...

Guest
    не става дума само за парчето ципа ама айде..

^прекалено много пъти е дъвкана тая тема, нямам нерви да я раздувам пак. а и като се замисля тази "класическа" гледна точка не ми пречи.
    Welcome to the Jungle...

Guest
    тъпото сега е че вече е много модерно да го раздаваш "по-разкрепостен" и ако се пазиш за сериозна връзка или поне да си по-голям едва ли не си загубеняк. мен това ме дразни. че вече секса не е изживяване с човек, към когото поне изпитваш някакви чувства. секса вече е мода. който не прави секс значи е мноооого назад с материала...

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ами не мисля,че се брой.Но във всеки случеи щом ти е харесало значи си готова.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

тъпото сега е че вече е много модерно да го раздаваш "по-разкрепостен" и ако се пазиш за сериозна връзка или поне да си по-голям едва ли не си загубеняк. мен това ме дразни. че вече секса не е изживяване с човек, към когото поне изпитваш някакви чувства. секса вече е мода. който не прави секс значи е мноооого назад с материала...
    Ха сега се замисли, че всичко това се дължи на глобализиращия се свят, масовата култура, акселерацията на пуберите и въобще темповете и реалностите, с които живеем. дефицитът на морал (и нерядко на акъл) просто допълва цялата тая картинка.

Сексът отдавна е стока, услуга и се котира доста, тъй като всички по един или друг начин се вълнуват от него, а в същото време (част от него) е табу.

Иначе някои са си разкрепостени, но не умират да се бият в гърдите, а го показват когато и пред когото е нужно.
    Welcome to the Jungle...

девствеността за едно момиче е най-скъпото му нещо
    Моля?! Вие в Средновековието ли живеете, бе хора?! Тая проклета девственост да не сте се трудили, че да я постигнете и да ви е толкоз ценна?! Една ципа, да му се не види, колко дискусии поражда...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Shia
    Що като ще си губиш "най-ценното" съществуват два типа хора:квартални ебачи и онзи девствени,който те обича,като има 1000+ смесици от личности,секс отношения и отношение към момичетата.
    Или си курвар или си девственик без опит,когато се изказват мнения как да си загубиш девственоста,което е нереално в много случаи.

Не винаги те зарязват след секс и не винаги оставаш незадоволен.

Интересно. Според мене 'не се брой'. Но това не значи, че трябва да продължавате така. Или го направете или не му позволявай.
    Презерватив винаги!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: Секс ли е ?

Цитирай Първоначално написано от highhopes
    Здравейте, исках да ви попитам, с приятеля ми се натискахме и така се случи, че вкара главичката на пениса аз се дръпнах, защото не мисля, че съм готова за секс все още, но ми хареса.След това обаче, го направихме няколко пъти в следващите дни пак беше само главичката не повече.Да знам как звучи ..не съм готова пък, . . но все пак това брой ли се за секс ?
    ''Помощ!Тури ми го в ректума и забременях...ама още съм девствена,нали?''

.....................

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Моля?! Вие в Средновековието ли живеете, бе хора?! Тая проклета девственост да не сте се трудили, че да я постигнете и да ви е толкоз ценна?! Една ципа, да му се не види, колко дискусии поражда...
    Не виждам какво толкова лошо намирате в това, на някой да му пука с кого ще му е първия път..Едни биха се пазили за някой, с когото знаят че след време няма да съжаляват за това, което са направили, други са решили, че това е просто една ципа и няма значение дали ще е със селския е*ач или с бай мангал от квартала.. Точка по въпроса!!!

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Не виждам какво толкова лошо намирате в това, на някой да му пука с кого ще му е първия път..Едни биха се пазили за някой, с когото знаят че след време няма да съжаляват за това, което са направили, други са решили, че това е просто една ципа и няма значение дали ще е със селския е*ач или с бай мангал от квартала.. Точка по въпроса!!!
    Едно е да ти пука с кого си лягаш, ама не мисля, че на едно момиче най-ценното и скъпо нещо може да представлява една ципа... звучи нелепо.. все едно всяка една от нас е просто ципа и нищо повече...
    Мисли малко преди да пишеш глупости ...

Град
    Продължавате така,момичета,аз отивам за пуканки.

Sanity is for the weak

Guest
    Не става дума за просто едната ципа! Става дума з психична настройка. Както казах преди мноого мнооооого мнения-първия път на едно момиче е от голямо значение за следващите й полови контакти..

Не става дума за просто едната ципа! Става дума з психична настройка. Както казах преди мноого мнооооого мнения-първия път на едно момиче е от голямо значение за следващите й полови контакти..
    Психическата настройка има значение не само при първия път, а при всички пъти. Много внимание му отделяте на тоя прословут първи път... по-важно е след това.

Град
    Следваща стъпка в разгорещения дебат.

Sanity is for the weak

Guest
    Разбира се, че много внимание ще му се отделя. Все пак е 'първи' път, а не пореден...

^^Да му се не види ти живееш заради 1вия си път ли? По-важно е какво става след това, когато придобиеш повече опит, свикнеш да се отпускаш и да се напасваш с партньорите си. Не съм чула някоя да е изпитала върховно удоволствие и наслада от първия си път и да се е вихрила като тигрица из чаршафите...

Guest
    А ти като обръщаш по-съсредоточено внимание на нещо, означава,че живееш заради него или..? Както и да е единственото, което се опитвах да кажа е, че не подкрепям това първия път на едно момиче да бъде с някъв случен "опитен е*ач"..Ти от там го изкара не знам какво... Това, че не си чувала за някоя, която да "е изпитала върховно удоволствие и наслада от първия си път " е просто защото кой как се "вихри из чаршафите" някои хора не го разправят насам натам.. И това, че твоя първи път се е получил уж сполучливо с "опитния батко", не означава, че на всяко друго момиче, на което препоръчаш този начин ще се случи същото..

Супер фен Аватара на Shia
    Моят първи път беше с т.н "опитен ебач"(което разбрах в последствие) и бяхме заедно година и нещо и определено не ме е разправял насам-натам и от ебача има значение ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си