- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс ли е ?
Да...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не, не се брой. И не, не можеш да се похвалиш, че си го правила вече!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Може да е вид фетиш![]()
Обикновено хората не се ли натискат с дрехи освен ако шепраат пай там или кексПървоначално написано от highhopes
![]()
Не била готова... ти ако не беше готова нямаше и до това да се стигне. Поне давай до край, та да се свършва.
Поредната дрън дрън тема с обичайните два лагера. Ако парче ципа с размер ~1 кв. см. ви е най-ценното, значи бая сте го закъсали...
Welcome to the Jungle...
не става дума само за парчето ципа ама айде..
^прекалено много пъти е дъвкана тая тема, нямам нерви да я раздувам пак. а и като се замисля тази "класическа" гледна точка не ми пречи.![]()
Welcome to the Jungle...
тъпото сега е че вече е много модерно да го раздаваш "по-разкрепостен" и ако се пазиш за сериозна връзка или поне да си по-голям едва ли не си загубеняк. мен това ме дразни. че вече секса не е изживяване с човек, към когото поне изпитваш някакви чувства. секса вече е мода. който не прави секс значи е мноооого назад с материала...
Ха сега се замисли, че всичко това се дължи на глобализиращия се свят, масовата култура, акселерацията на пуберите и въобще темповете и реалностите, с които живеем. дефицитът на морал (и нерядко на акъл) просто допълва цялата тая картинка.Първоначално написано от theeye770
Сексът отдавна е стока, услуга и се котира доста, тъй като всички по един или друг начин се вълнуват от него, а в същото време (част от него) е табу.
Иначе някои са си разкрепостени, но не умират да се бият в гърдите, а го показват когато и пред когото е нужно.
Welcome to the Jungle...
Моля?! Вие в Средновековието ли живеете, бе хора?! Тая проклета девственост да не сте се трудили, че да я постигнете и да ви е толкоз ценна?! Една ципа, да му се не види, колко дискусии поражда...Първоначално написано от theeye770
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Що като ще си губиш "най-ценното" съществуват два типа хора:квартални ебачи и онзи девствени,който те обича,като има 1000+ смесици от личности,секс отношения и отношение към момичетата.
Или си курвар или си девственик без опит,когато се изказват мнения как да си загубиш девственоста,което е нереално в много случаи.
Не винаги те зарязват след секс и не винаги оставаш незадоволен.
Интересно. Според мене 'не се брой'. Но това не значи, че трябва да продължавате така. Или го направете или не му позволявай.
Презерватив винаги!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
''Помощ!Тури ми го в ректума и забременях...ама още съм девствена,нали?''Първоначално написано от highhopes
.....................
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Не виждам какво толкова лошо намирате в това, на някой да му пука с кого ще му е първия път..Едни биха се пазили за някой, с когото знаят че след време няма да съжаляват за това, което са направили, други са решили, че това е просто една ципа и няма значение дали ще е със селския е*ач или с бай мангал от квартала.. Точка по въпроса!!!Първоначално написано от marilyn
Едно е да ти пука с кого си лягаш, ама не мисля, че на едно момиче най-ценното и скъпо нещо може да представлява една ципа... звучи нелепо.. все едно всяка една от нас е просто ципа и нищо повече...Първоначално написано от theeye770
Мисли малко преди да пишеш глупости ...
Продължавате така,момичета,аз отивам за пуканки.
Sanity is for the weak
Не става дума за просто едната ципа! Става дума з психична настройка. Както казах преди мноого мнооооого мнения-първия път на едно момиче е от голямо значение за следващите й полови контакти..
Психическата настройка има значение не само при първия път, а при всички пъти. Много внимание му отделяте на тоя прословут първи път... по-важно е след това.Първоначално написано от theeye770
![]()
Следваща стъпка в разгорещения дебат.
![]()
![]()
![]()
Sanity is for the weak
Разбира се, че много внимание ще му се отделя. Все пак е 'първи' път, а не пореден...
^^Да му се не види ти живееш заради 1вия си път ли? По-важно е какво става след това, когато придобиеш повече опит, свикнеш да се отпускаш и да се напасваш с партньорите си. Не съм чула някоя да е изпитала върховно удоволствие и наслада от първия си път и да се е вихрила като тигрица из чаршафите...
А ти като обръщаш по-съсредоточено внимание на нещо, означава,че живееш заради него или..? Както и да е единственото, което се опитвах да кажа е, че не подкрепям това първия път на едно момиче да бъде с някъв случен "опитен е*ач"..Ти от там го изкара не знам какво... Това, че не си чувала за някоя, която да "е изпитала върховно удоволствие и наслада от първия си път " е просто защото кой как се "вихри из чаршафите" някои хора не го разправят насам натам.. И това, че твоя първи път се е получил уж сполучливо с "опитния батко", не означава, че на всяко друго момиче, на което препоръчаш този начин ще се случи същото..![]()
Моят първи път беше с т.н "опитен ебач"(което разбрах в последствие) и бяхме заедно година и нещо и определено не ме е разправял насам-натам и от ебача има значение ;]