.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

причини да скъсам с гаджето си

моля ви кажете ми причини да скъсам с гаджето си !!! не мога да му кажа защо не искам да сме заедно. не искам да ме намрази

провокирай го той да те скъса

не мисля че ще успея...

Голям фен Аватара на JuStElly
    Кажи му, че има друг или, че просто в момента не ти е до това и искаш да останеш сама ... че си имаш достатъчно проблеми и ти трябва време да се справиш.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Пробвай със не те обичам вече и не искам да съм с теб от съжаление да не останеш сам. Кажеш ли съжаление, най-малкото ще го вбеси, ще си изпусне нервите и току виж той е казал край и ти е свършил мръсната работа

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Кажи му в действителност защо не искаш да си с него повече .. защо трябва да лъжеш :X

даммм.. проблемът е, че той все ми казва че го е страх да не ме загуби, а аз идиотката му обяснявах, че всичко ще е наред. и сега не знам какво да правя..... знам, че съм идиотка

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Кажи му, че имаш връзка с момиче и че не си му казала до сега, защото го обичаш и не искаш да го нараниш, и че искаш да сте в добри отношения, но просто така се е получило.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Кажи му, че имаш връзка с момиче и че не си му казала до сега, защото го обичаш и не искаш да го нараниш, и че искаш да сте в добри отношения, но просто така се е получило.

Да знаеш, че върши работа. Така отрязах един много сериозен натегач без да сме ходили.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Пробвай с всеизвестното : Нека да си останем само приятели. Вината не е в теб, вината е в мен.

Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Всяка лъжа е по-лоша от истинската причина да го скъсаш. Кажи му я.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    То,че ще свърши работа - ще свърши,но пък ако момчето е с гаден характер,сещате се какво ще се получи после. ;dd

Просто му кажи истината. Няма смисъл да го лъжеш. Ако все пак не можеш - провокирай го той да скъса с теб. При мен веднъж имаше ефект: отбягвах го. Не му давах да ме целува. Ала - бала и така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Кажи му, че е прекалено добър за теб.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Просто му кажи, че искаш да останеш сама.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    опитай се по-деликатно да му обясниш..
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

ти на 13 ли си ?
    кажи му истината по дяволите , че не чувстваш нищо вече и не искаш да си с него ...
    * brunettes
    do it better ;] ..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Няма начин да не нараниш егото му.

Ако сте обвързани във фейсбук правиш се на необвързана и после го коментираш това като пишеш "Досещай се сам" върши работа

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от Ivencetoo
    Ако сте обвързани във фейсбук правиш се на необвързана и после го коментираш това като пишеш "Досещай се сам" върши работа
    Тя точно това не иска да прави, за да не го нарани, иначе досега да е скъсала с него.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от hheh
    Кажи му в действителност защо не искаш да си с него повече .. защо трябва да лъжеш :X
    точно
    Никой ли не разбра,че с лъжа не се постига нищо?Авторке,като го излъжеш,той ще разбере,следователно ще те намрази повече.Кажи му истината,просто е.

Кажи му че не искаш да се привързваш.. за това е по-добре да се разделите сега, отколкото по-късно.. така и двамата ще сте наранени.
    The world in my head is so much better, than the real one.. ;]

Град
    blag0ewgradd

тфа мъжете са голяма досада

абе слушай какво кажи му че не ти е до сериозни връзки харесваш го.. но не е сега моменти не е подходящт кайи му да си дадете време да не сте заедно че искаш да раазмишляваш и че когато си с него не мислиш за проблемите който са доста а трябва да помислиш... и просто направи като най-добрата ми приятелка веднаж ме прати да скасам с гажето и и после се криеше от него е той сега не я мрази забрваил я и дори учат в един клас и си говорят съвсем приятелски..
    panteragirl пак ви разбива,искаш още baby цяла вечер не ти стига

Голям фен Аватара на Done
    кажи му, че си изключително тъпа !!! ако не ти повярва от първия път му покажи темата във форума....

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Кажи му каквато си е причината. НЯМА начин по който да му го поднесеш и резултатът да е разбиране и запазване на нормални приятелски отношения.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

А би ли била така добра поне на нас да изясниш причната, за да ти кажем дали да го излъжеш или да му кажеш истината и да ни е поне малко по-лесно да се справим със сериозния ти проблем ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си