- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- причини да скъсам с гаджето си
моля ви кажете ми причини да скъсам с гаджето си !!! не мога да му кажа защо не искам да сме заедно. не искам да ме намрази
не мисля че ще успея...
Кажи му, че има друг или, че просто в момента не ти е до това и искаш да останеш сама ... че си имаш достатъчно проблеми и ти трябва време да се справиш.
Пробвай със не те обичам вече и не искам да съм с теб от съжаление да не останеш сам. Кажеш ли съжаление, най-малкото ще го вбеси, ще си изпусне нервите и току виж той е казал край и ти е свършил мръсната работа![]()
Кажи му в действителност защо не искаш да си с него повече .. защо трябва да лъжеш :X![]()
даммм.. проблемът е, че той все ми казва че го е страх да не ме загуби, а аз идиотката му обяснявах, че всичко ще е наред. и сега не знам какво да правя.....знам, че съм идиотка
Кажи му, че имаш връзка с момиче и че не си му казала до сега, защото го обичаш и не искаш да го нараниш, и че искаш да сте в добри отношения, но просто така се е получило.
Първоначално написано от Luidgie
![]()
Да знаеш, че върши работа. Така отрязах един много сериозен натегач без да сме ходили.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пробвай с всеизвестното : Нека да си останем само приятели. Вината не е в теб, вината е в мен.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Всяка лъжа е по-лоша от истинската причина да го скъсаш. Кажи му я.
То,че ще свърши работа - ще свърши,но пък ако момчето е с гаден характер,сещате се какво ще се получи после. ;ddПървоначално написано от Luidgie
Просто му кажи истината. Няма смисъл да го лъжеш. Ако все пак не можеш - провокирай го той да скъса с теб. При мен веднъж имаше ефект: отбягвах го. Не му давах да ме целува. Ала - бала и така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кажи му, че е прекалено добър за теб.![]()
Просто му кажи, че искаш да останеш сама.![]()
опитай се по-деликатно да му обясниш..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
ти на 13 ли си ?
кажи му истината по дяволите, че не чувстваш нищо вече и не искаш да си с него ...
* brunettes
do it better ;] ..
Ако сте обвързани във фейсбук правиш се на необвързана и после го коментираш това като пишеш "Досещай се сам" върши работа![]()
![]()
http://vbox7.com/play:658bb625 (music)
Тя точно това не иска да прави, за да не го нарани, иначе досега да е скъсала с него.Първоначално написано от Ivencetoo
точноПървоначално написано от hheh
Никой ли не разбра,че с лъжа не се постига нищо?Авторке,като го излъжеш,той ще разбере,следователно ще те намрази повече.Кажи му истината,просто е.
Кажи му че не искаш да се привързваш.. за това е по-добре да се разделите сега, отколкото по-късно.. така и двамата ще сте наранени.
The world in my head is so much better, than the real one.. ;]
абе слушай какво кажи му че не ти е до сериозни връзки харесваш го.. но не е сега моменти не е подходящт кайи му да си дадете време да не сте заедно че искаш да раазмишляваш и че когато си с него не мислиш за проблемите който са доста а трябва да помислиш... и просто направи като най-добрата ми приятелка веднаж ме прати да скасам с гажето и и после се криеше от него е той сега не я мрази забрваил я и дори учат в един клас и си говорят съвсем приятелски..![]()
panteragirl пак ви разбива,искаш още baby цяла вечер не ти стига
кажи му, че си изключително тъпа !!! ако не ти повярва от първия път му покажи темата във форума....
Кажи му каквато си е причината. НЯМА начин по който да му го поднесеш и резултатът да е разбиране и запазване на нормални приятелски отношения.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
А би ли била така добра поне на нас да изясниш причната, за да ти кажем дали да го излъжеш или да му кажеш истината и да ни е поне малко по-лесно да се справим със сериозния ти проблем ;д