- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- къде да направя аборт ?????
Научих преди малко ,че приятелката ми е бременна .Обръщам се към вас за помощ.В четвъртата седмица е къде можем да отидем да направим аборт??? от Шумен съм!!!
Можем и до Варна да отидем просто ми трябва добър лекар!!!
първо гинеколог за да потвърди бременността и след това той ще ви насочи .Родителите и знаят ли ?
Hostis Honori Invidia
явно не знаят. гинеколог и той ще насрочи дата и място...а и не може без родителите й...
Да,определено и родителите ви трябва да знаят.
А на колко години сте ?
Иначе ви казаха: отивате на гинеколог и той ще ви упъти.
И все пак помислете добре. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
проблема е че не може да каже на техните
ако няма 18 е задължително с родител...Първоначално написано от sad94
Има и такива които го правят незаконно.
The time's for sobieski
Нарича се криминален аборт и не е правилно дори да го споменаваме,като вариант.Последиците от него могат да са твърде опасни-инфекции,стерилитет,дори смърт.Такава животозастрашаваща процедура не е никак препоръчителна.Да не говорим,че дори е възможно да те оперира неквалифицирано медицинско лице.Първоначално написано от vankata5555555
Ами като гледам ника, момчето е 94.. Момичето представям си на колко е...
Авторе, ваще знаят ли?
И ми е много интересно как стигнахте до това...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
проблема е ,че сте безразсъдни ...сега е момента да понесете последствията ,да се държите като зрели хора .Първоначално написано от sad94
Hostis Honori Invidia
^^не е смешно всъщност ама да сте чували за нещо наречено презарвативи !!! Пич накарай я да каже на техните и двамата си понесете последствията !!!
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
И все още не ми отговори на по колко години сте и двамата ? И няма: "не може". Трябва да кажете на родителите си. Пък и как смятате да си платите аборта ? Не сте мислили - сега трябва да си понесете последствията. ГОВОРЕТЕ С РОДИТЕЛИТЕ СИ.Първоначално написано от sad94
Относно парите имаме ги!!!по малка е от мен ,но живота е такъв презерватива се скъса взех и ескапел но не помогна![]()
Трябва да каже на родителите си!
( Живота наистина е много прецакан, но в това положение това е единственото решение! )
В никакъв случай не трябва да правите незаконен аборт ..
.. както каза ThisIsMe:
Последиците от него могат да са твърде опасни - инфекции, може да няма деца НИКОГА, дори смърт.
Кажете на родителите си!![]()
Can't get you outta my mind ♡
лесно е да се смееш, когато не разбираш какво означава за едно момиче да каже на родителите си нещо такова а и да направи аборт.Първоначално написано от gab4ooo
но въпреки това без родителите не може, ако не искаш да й рискуваш живота.
Смея се на горния коментар ,,много сте прости'' и после казах не е смешно ако не можеж да четеш .Първоначално написано от theeye770
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Аз мога да чет,. но ти явно не можеШ да си формулираш изреченията, така че да не излиза един вид се присмиваш на ситуацията...Първоначално написано от gab4ooo
Много жално, наистина.
Заведи я на гинеколог, поговорете с него и той ще ви даде най-добрия съвет. Предполагам, че ще бъде неизбежно да съобщите на родителите й.
За съжаление каквото и да направите, това ще ви остане за цял живот.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
НО все пак трябва да кажете на родителите й. Казаха ти вече защо. Трудно си е,да. Но трябва да го направите.Първоначално написано от sad94
Ейй,авторе !! Какво стана ? Казахте ли на родителите си ?
sad94![]()
Иначе, казвате на родителите и, идват с вас при гинеколога и от там той ви праща, където трябва.