.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia

Инфекция, бяло течение или?

Здравейте, моят проблем е следният: преди 3-4 дни правих секс за първи път с приятеля ми...всичко си беше както трябва оплаквания нямах... на следващия ден пак го направихме (само да спомена, че бяхме на морето ако има значение) и от следващата или по-следващата сутрин като почнаха едни сърбежи, бяха по-леки, но сега вече май се засилват, но освен сърбежите се появи едно много странно бяло течение- на парцали все едно, даже в една статия гледах го опреличаваха на извара или пресечено мляко.... та някой ако има идея какво може да бъде, дали не е нещо от презерватива, или от това, че ми беше за първи път, или пък някаква инфекция дори и от морето да съм хванала

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Отиди на генеколог.
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    аз че ще отида ще отида днес или утре, но добре ще е ако някой може да ми даде някаква информация преди това

Мии без да давам диагнози, но така както го описваш звучи точно като гъбички. Аз имах същите симптоми и когато отидох на гинеколог, ми направи микробиологично изследване и се оказаха гъби. И все пак може да е друго. Задължително отиди на гинеколог и успехчее
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    По начина на описание,прилича на кандидоза,но все пак това със сигурност ще потвърди гинеколог,който ще назначи необходимото лечение.
    По-скоро е в следствие на замърсяване(навлизане на микроорганизми във влагалището) или след прием на антибиотици.Посети гинеколог!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си