Здравейте! Момиче на 14 съм.Ще ви разкажа една история и се надявам да получа компетентно мнения.На скоро - преди около месец се запознах с едно момче (аз си седях на една пейка в парка и той дойде), приятелката ми го познаваше от квъртала и.Бях изумена колко мил беше, до сега никой не се бе държал тъка.Докато бях там потдочух да казва на приятеите си "Колко е сладка..., харесва ми" . След този ден, не спирах да мисля за него, започнахме да се виждаме често, взе ми номера, чувахме се.Преди време разбрах, за някакви неща, но не ми стана ясно.Бях сигурна, че не ги е казал и се оказах, че съм права.Той отиде на селото си за една седмица, а през това време се чухме няколко пъти.Една вечер ми звъня 01,47, на следващата тоест вчера ми е звънял в 00.07- това за мен са много късни часове, в който аз вече съм в леглото, също така вчера получих и няколко смс "спиш ли миличка" след няколко минути 'Липсваш ми" Вчера когато излязох отново с приятелката си, но и с още други го видях отново на същото място, беше с приятеите си, с всичките съм в добри отношения само, че както си седях на пейката, дойдоха 2ма от приятелите му и започнаха да се заяждат, а аз и мойте приятели , нищо не сме и направили, хубаво те не ми пречеха, просто защото не им обръщах внимание, но той седеше от страни без да се доближи до мен, а да ми каже поне "Здравей", камо ли да да ме защити...само това не рзбрах, защо пед мен казва, че му липсвам и всякакви такива, а пред приятелите си дори не ме забелязва...Много съм му сърдита, кажете акво да правя