.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Голяма ревност ..

Приятелят ми страшно много ревнува от всякакви момчета. Днес минавам покай едно момче от моя клас и му казах 'Здравей' , и приятелят ми ме изгледа много странно. И в момента ми се сърди само заради това. Какво да направя че да ме ми се сърди ?! Ако има някакво значение - заедно сме от 10 месеца .. Ще помоля без шеговити мнения.

Повече от фен Аватара на peace95
    0фф , кви са тези хора бе ..
    Ти не чувстваш ли , че те задушава например ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Повече от фен Аватара на echii
    Цитирай Първоначално написано от peace95
    0фф , кви са тези хора бе ..
    Ти не чувстваш ли , че те задушава например ?
    +1
    le boss.

Ами покажи му,че той е единствен за теб,а ако продължава да се сърди за такива глупости просто го остави да се сърди и сам да се осъзнае,че това,което прави е грешно

емм то и аз малко го ревнувам , но с мярка ! А той за едното 'Здравей' '' Казвала съм , доказвала съм че е единствен , но ...

Виж според мен в една връзка няма как да няма ревност,но говорим за нещо,което да има граници,не за едното " Здравей! " и хайде да се сърдя.. това е тъпо и накрая ще съжалява,защото може да ти писне един ден и ....

Голям фен Аватара на alice13
    остави го да осъзнае грешката си

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    В същата ситуация бяхме. Опитваше се да контролира всичко. Опитваше се и да ми забранява да излизам, защото имало момчета, не бил спокоен и т.н. Всякакви номера ми е правил .. "Ако отидеш, и аз заминавам за 'другия град' (където е бившата му, която не мога да търпя)" пък и аз си падам ревнива личност и така ме принуждава да не ходя никъде. Накрая след толкова скандали и простотии взех да се правя, че не ми пука и ако продължава така съм готова да го оставя, няколко пъти съм му казвала да не ме търси, защото ми кипна и накрая почна да се променя лека полека. Виждам промяната вече и съм доволна. И той така се дразнеше като поздравявам някой познат или дори съученик, но след като се промени вече не се караме за такива малки работи.
    Преди тези случки и аз съм му доказвала, че е единствен, че друг не искам, но пак нямаше полза, той си знае неговата и това е.
    Не знам, аз така си оправих проблема. Той сигурно те вижда супер привързана към него, вече те има за даденост и си мисли, че може да ти прави всякакви номера и да ти се сърди за най-малкото. Така ще бъде то.. отначало като ги глезим.
    Айде успех, 'щото знам от опит, че е много гадна ситуацията.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Доказвай му,че ти е достатъчен.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговори с него. Убеди го,че няма смисъл да се сърди. Докажи му,че ти е напълно достатъчен и че го обичаш много. Но ако продължава така - честно казано,връзката ви ще пропада от ден на ден.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За едно "Здрасти!"??? Сигурна ли си, че няма друга причина?

Ако е това. този е патологичен случай.

Може да е било инцидентен случай. През всичките ви 10 месеца ли се е държал така?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на sasha_90
    На колко години е,че се сърди за такива глупости?Бива,бива ревност,но чак пък толкова.Обясни му,че си му вярна и трябва да ти има доверие.Все пак как ще просъществува връзката ви ако той ти няма доверие...

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    На колко години е,че се сърди за такива глупости?Бива,бива ревност,но чак пък толкова.Обясни му,че си му вярна и трябва да ти има доверие.Все пак как ще просъществува връзката ви ако той ти няма доверие...
    а дали наистина му е вярна?? давала ли си му друг повод да се съмнява в теб? през цялото време ли се държи така?

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Имах същата случка преди година Оправих проблема както insane7,но не се правех,че не ми пука, а просто му казах всичко и той го прие и ден след ден се оправиха нещата Успех!!

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Поговори с него. Убеди го,че няма смисъл да се сърди.
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

И старото ми гадже беше така.Даже за малко не се сби с едно момче от моя клас,а той тренира MMA и си викам кой знае кво ще му направи само щото сме по-близки приятели. Едвам ги разтърваха. Накрая не издържах и го зарязах.

Ем той и аз сме на 16. Не съм му давала никакви поводи за такава ревност , но ...

Повече от фен Аватара на peace95
    Цитирай Първоначално написано от sexytty
    Ем той и аз сме на 16. Не съм му давала никакви поводи за такава ревност , но ...
    И аз съм на 16 и наистина имаме много странни набори момчета
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Град
    Пловдив
    Първо-поговорете... И после се замисли защо те ревнува?! Казвам го на всичките си приятелки-един човек ревнува когато иска нещо само за себе си, когато много го обича! Замисли се хубаво е... Аз лично обожавам да ме ревнуват

миличка две години съм била с човек който ме ревнуваше даже от въздуха... бягай от такива , това е моя съвет !!
    * brunettes
    do it better ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си