Здравейте. Не знам как точно да обясня ситуацията. Онзи ден предложих приятелство на едно момиче във фейсбук. Отхвърли поканата. Но гледам на много мои приятели приела поканите И тъй един приятел ми даде да влезна през неговия акаунт да видя снимките й тъй като профила е private. И от тогава не мога да спра да мисля за това момиче. До сега не съм виждал подобна красота и чар.. После и предложих пак приятелство и прие.. Много съм впечатлен направо не знам как да го обясня. Въпросите ми са: как да се запозная с това момиче, като веднъж вече й писах на лично от рода на "здравей, как си?" но така и не получих отговор (нещо обичайно и очаквано). Имаме няколко общи приятели, но те отпадат като варианти поради разни причини. За 1 ден вече водя платонична любов. Не мога да си направя собствена преценка на хубостта, но шансовете такова момиче да ми обърне внимание са малки. Всъщност съм много приятен, културен и възпитан и съм имал приятелки до сега (защото ще има и такъв въпрос със сигурност). Това момиче е по-различно и дори не мога да събера смелост да й пиша отново. Но как да получа този шанс за доказателство от нейна страна? Аз скоро ставам на 20, а тя е на 17. Моля без отговори от типа "зае*и я" защото наистина много искам да се получи нещо.. Благодаря предварително на отговорилите..