- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Филмът , който ви кара да плачете .. ?
http://www.zamunda.net/details.php?id=105975&hit=1 и определено ме накара да се замисля за много неща , пpепоръчвам го. Иначе съм ревала на мачовете от Световно първенство миналата година.![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Зеленият път.. Това е единственият филм, на който съм плакала..![]()
Аз на книгата плаках. Като гледам явно и филма е хубав, ще взема да си го тегля.Първоначално написано от p3tinc3t0
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Титаник;Хари Потър и-Орденът на Феникса,Нечистокръвният принц,Даровете на смъртта;Смело сърце,Star Wars 3;ми мисля,че е това.А ако става въпрос за сериали-доста по често![]()
![]()
![]()
Само на Гладиотор и то като бях на 10 ;д
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Градът на ангелите,The Green mile,King Kong---много кофти ми става когато умира King Kong![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Ами... засега първия филм, който ме разплака, беше Хачико, който го видях в една друга тема. Сега си изтеглих A walk to remember, че много го хвалят![]()
Много го обичам и винаги рева на него. Също The Green Mile - и филма, и книгата ме разплакаха. И естествено Edward Scissorhands, който за мен е най-красивата любовна история.Първоначално написано от cranberry696
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
О, колко мило,има момчета, които си признават, че са плакали на филми.
Ам.. аз плача на почти всяка серия на One Tree Hill, aма това е зради сантименталната стойност на филма за мен. Иначе за игралните филми не мога да се сетяно не са повече от 2-3.
Погрешен завой! Толкова беше тъп, че ми се дорева за пропиляното време.![]()
![]()
Hachiko , Titanik and The Notebook
. . . . < 33
Първоначално написано от kakasiika
http://www.imdb.com/title/tt0118570/
T'ва твоя филм ли е?![]()
The Womаn of Berlin,Der Untergang,Joy Division,Children of Men,Cllas,Titanic,The Brotherhood of war,за други не се сещам![]()
![]()
![]()
Аз съм Бранник
и мойто сърце принадлежи на царя на българите и на моя народ обречен съм да бъда страж на Родината, борец за нейния живот и да я браня всякога и от всеки, който пречи на нейния възход!
Заклех се!
Първоначално написано от mengeless
И на мен ми се дорева, като гледах как Третият Райх бавно си отива... :/
"LambOfGod" , това е филма да![]()
ох на много филми съм ревала ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sXiRZhDEo8A[/youtube]
Много тежък. Като малко дете съм плакала...
Всъщност, като голям човек си плаках...
На филма... моят живот... защото засега, няма радост.
Le Professionel
Краят е много тъжен..
ot ujas WRONG TURN a ot dr filmi TITANIC
Не се сещам за конкретен, но определено на много филми е имало моменти ,на който да съм ревала.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
И аз рева на комедии.. не си единствена.Първоначално написано от dream1707
![]()
Иначе наистина много ревах на Хари Потър - последния филм, Незбравимата и на един епизод на Бъфи. Е .. бях малка, но все пак..не е оправдание ..
![]()