.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Море и менструация

Както някои вече писали подобни теми и аз сега ще напишаа...

Мислех да пия нещо,за да ми дойде по-рано ,но една лекарка ми каза,че това ще ми обърка редовността на менструацията.

За тампони...до сега не съм носила,но веднъж бях с една приятелка и тя си беше сложила за първи път и много я болеше по едно време.
    Има ли значение,че не съм девствена ако реша да си слагам?Понеже най-вероятно ако реша да си сложа майка ми ще ми вземе такива за девствени(едни много малки) и не знам дали ще има проблем.

Има ли някаква възможност да съм в цикъл и да вляза по бански в морето?

И какви трикове използвате за да прикриете превръзката си,когато сте по бански?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Щом не си девствена, няма да имаш проблем с тампоните. Вземи си каквито ти трябват и сложи тампона хубаво навътре, така че да не го усещаш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Дори и с тампон е гадно да се влиза в морето. Аз като съм с тампон си мокря само краката и карам някой да ме пръска нагоре. Но поставянето на тампоните изисква тренировки, да знаеш. С превръзка на плаж не съм ходила. С хапчета можеш и да си го предизвикаш да ти дойде по-рано и после на морето да нямаш проблеми. Но трябва задължително лекар да ти ги предпише.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    А като не съм девствена мога ли да използвам тампони ,които са предназначение за девствени?В смисъл...тези мини ще ми паснат ли?Защото...абе де да знам мислех си,че от секса съм се разширила малко долу пък тези тампони са наистина малки.И става дума да ги сложа,когато ми е обилно и/или нормално,дали ще стане?

А аз четох в интернет,че някои момичета нямали проблем с тампоните и си влизали във водата.Тампоните не пропускали и тн.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Мини тампоните ги слагай само когато вече ти е по-слабо иначе ще трябва да ги сменяш доста честичко. Няма проблем да си влизаш с тях във водата, стига наистина да не ти е много силно течението, не пропускат. Само ми е интересно като не си девствена, защо не си вземеш едни хубави големи тампони и да не се притесняваш, че ще се напоят много бързо?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Ами не съм ползвала до сега,а и скоро се оплаках на майка ми,че ще бъда в менструация на морето и тя "Спокойно ,знам" -демек вече е намислила нещо и може би ще ми предложи тампони.Понеже тя не знае,че съм го правила вече,а нямам намерение да я просветлявам ,най-вероятно ще ми предложи мини тампони(за девствени) и като цяло нямам намерение да и отказвам,за да не се усъмни.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Те тампоните не пропускат, но се напояват и с вода, която се досещаш, че не е много чиста и води до инфекции. Аз няколко пъти съм рискувала, мислех си, че не съм го поставила правилно, и просто се отказах.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Като ти даде такива мини вземи ги, какво ти пречи да си купиш 1-2 кутиики супер или нормал и да си слагаш тях? Едва ли ще гледа точно какъв тампон си си вкарала... Но не се препоръчва много много да влизаш във водата с тампон, по-добре да си стоиш на плажа, поради причината, която каза marin4itu

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Като ти даде такива мини вземи ги, какво ти пречи да си купиш 1-2 кутиики супер или нормал и да си слагаш тях? Едва ли ще гледа точно какъв тампон си си вкарала...
    +
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Кажи й,че са ти казали,че няма проблем да ползваш нормални.Те мини не,че са специално за девствени,просто са по-малки.
    Това лято засега 3 пъти съм ходила на плаж,все в М. и с тампон (е последните дни ест.,но за всеки случай ) и поне моя не се напоява с вода,даже почти не се уголемяват

И все пак голяма разправия си е. Вземи си по-големи тампони. Нали знаеш, че след всяко влизане във водата трябва след това да търчиш и да си сменяваш тампона. Още ви се чудя как така не си правите планове и графици, като знаете, че ще ходите на море

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Е то не зависи от мен кога нашите ще са отпуска.Тази година ми се случва за първи път да ми се падне така.

Ами значи ще и кажа,че са ми казали ,че е по-добре да съм с нормални,а ако не стане номерът пак ще си сложа нормален без да знае.

А когато сте с тампон слагате ли прашки?
    И как го изваждате?

Guest
    Омръзнааа ми в всяка тема да го пиша
    бански- тъмен и да е такъв като боксерки
    превръзки- обикновенна става

Аз така влизам в водата а дори да стане нещо не се забелязва :P

Супер фен Аватара на cyclops
    Когато съм на море в цикъл винаги съм с тампони ! Супер удобно ми е, сякак ми няма нищо. Не ме боли, не ми пречи. Не пречи на нищо.

Ако твоята приятелка я е боляло е било сигурно, защото не го е поставила правилно.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    когато си в цикъл МОЖЕ да влизаш в морето. Но не с превръзки, защото ще се намокрят и подгизнат. Ако след това веднага си сложиш нова, става, но ще се вижда под банския, освен ако под него не си сложиш бельо. По-добре с тампони.
    А иначе не пии витамин Ц. И аз др месец на 29 ще ходя на море и този месец трябваше на 27 да ми дойде, затова аз попитах мама дали може да пия витамин ц , за да го забавя. Тя каза, че не бива, защото не само че ще си нарушиш всичко, ами може да получиш някакъв кръвоизлив. И всъщност ми подрани с 2 дни - дойде ми вчера, и така може би ще стане и др месец , така че ще съм си добре за морето

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Е то не зависи от мен кога нашите ще са отпуска.Тази година ми се случва за първи път да ми се падне така.

Ами значи ще и кажа,че са ми казали ,че е по-добре да съм с нормални,а ако не стане номерът пак ще си сложа нормален без да знае.

А когато сте с тампон слагате ли прашки?
    И как го изваждате?
    Не помня дали съм носила прашки с тампон,но една приятелка от години си носи прашки и докато е в М.
    Изваждането...;д ми то като си сложиш тампона оставяш конеца му навън,да не го вкараш и него И като дойде време да го изваждаш дърпаш леко конеца и той си излиза,нз как да го обясня по др. начин
    И гледай по-често да сменяш тампона

И на мен ще ми съвпадне с морето, а съм девствена и никога не сам носила тампон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си