- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- coca cola light
Голяма ли е разликата м/у нея и стандартната coca cola ?! По време на ограничения ще навреди ли, ако се употребява по не повече от 2-3 чаши на ден ?
ами уж твърдят,че била диетична,но на твое място не бих пила. все пак газираното си е газирано.
Кока-кола light е light, защото не съдържа захар, а изкуствени подсладители.А това е в пъти по-вредно от захарта.В нея се съдържа подсладителя - АСПАРТАМ ,който е ужасно вреден.По-добре пий повече вода,фрешхове,сокчета и т.н. отколкото да си вредиш на огранизма с тази ужасна напитка.
Доста по-вредна е, 2-3 чаши на ден са доста. Веществото "аспартам" е много вредно за мозъка, а обикновената кола не съдържа аспартам!
Аз също се съмнявам в нея, но много жени я предпочитат по време на диетите, вместо да хапнат нещо сладко, таа за това се чудех![]()
ами ако ти се прияде толкова много сладко хапни някой плод,редче натурален шоколад. хиляди пъти по-полезно ще е.
2-3 чаши на седмица, а не на ден...
А вие с тоя аспартам така се изказахте, че думи нямам. То има и в дъвките орбит, ама всички си ги дъвчите, нали... ако е толкова вреден, едва ли не ти убива мозъчните клетки, щеше да е забранен. Прочетете малко и после се изказвайте
+1Първоначално написано от gabri3lla
theo <333
Ясноо, значи ще гледам да не пия повече кола или поне да я намаля до минимум![]()
Ако ще пиеш,пий една чаша обикновена кока кола...по-хубава е,а оная диетичната..бля![]()
не съм мислила, че другата кола е по добра от диетичната![]()
Всъщност ако пиеш диетичната всеки ден, и по-специално както ти казваш 2-3 чаши всеки ден, е много по-нездравословна от не-диетичната.
Не разбирам защо трябва да консумираш в тези жеги газирано и то по два, три пъти на ден![]()
![]()
![]()
И то при ограничения.
Пий си вода!![]()
А колата каквато и да е нали знаеш как издува стомаха
Всичко газирано! Затова се консумира 2-3 пъти седмично, а не 2-3 пъти на ден
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
колата е абсолютен боклук лайт или не
лайта е позволен на диабетиците.. защото няма захар а както по-горе казаха някакви изкуствени подсладители... Знам, че е много хубаво да пийнеш една студена кола в тея жеги.. но по-добре си направи айран.. шейк... айс кафе илии каквото друго искаш.. ама тея фанти.. коли.. освен че зъбите ти стават на нищо от газираното ами и на стомаха ти вреди..
<3 The Vampire Diaries <3
Аз пък знам,че в кока кола лайт, се съдържа повече кофеин и човек може да ослепее от нея, естествено ако пие огромни количества.
няма да е лошо и ти да прочетеш малко и тогава да се караш http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...82%D0%B0%D0%BCПървоначално написано от mimsssssss
Първоначално написано от bonbonche005
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма значение....иначе по-добре си пий по малко на ден от обикновената коло...няма чак толкова много да надебелееш ако изпиеш една чашка количка измежду храненията....![]()
![]()