.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Помощ? ако може..

ами наскоро си харесах 1 момче..виждали сме се на живо и преди но не си обръщахме много внимание и се знаехме само по физиономия.. но 1 ден реших да му пиша в фейсбук и се оказа супер мил и разбран.. започнахме да си пишем често и да се забиваме.. но един ден нещо в него се промени..някак си както секи ден ту той ту аз му пишех..той спря да ми пише 1ви от своя страна..започна да се държии малко тъпо да отговаря с по 1 дума.. иначе пак не беше зле..така е с всички момичета..-не ги отхвърля но явно не иска никоя ..не защото не са красиви а защото не иска любов.. много искам да знам каква е причината ,но той не споделя и е супер трудно..мисля че няма смисъл да продължавам да му пиша.. от различни градове сме но учим в 1 и същи - пътуваме всеки ден .. и сме се разминавали мн пъти.. 1 път го попитах да излезем и каза че когато ходи към града в който учим , може да се видим.. Вие на какво мнение сте ;?

На колко сте? Може би не иска в момента връзка, или просто не е бил на кеф като сте си писали. Щом директния подход не работи, първо му спечели доверието и разбери дали няма лоши спомени от стара връзка.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

на 15 сме и двамата

на 15 сме и двамата

Изчакай може да му е било нещо..
    Аз бях в същото положение... писах си с един постоянно ....той ми пишеше всеки божи ден и се забивахме но полсе спря.. оказа се че имал изпит и е трябвало да учи а аз помислих че аз съм виновна..

Може и да е разбрал накъде отиват нещата и наистина да не е готов или да не иска да се обвързва....

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Може би наистина не иска нещо повече от приятелство и не иска да те заблуждава.По-добре излезте и тогава ще се разбере кой точно какво очаква,то си личи от поведението.

П.П. И стига с това 'забиваме се',някаква нова мода ли е,че във всяка втора тема се изразявате така...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Възможно е да не иска връзка в момента. Недей да насилваш нещата. Изчакай и виж как ще се държи по-натам.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    София
    Всеки човек си има лоши моменти.
    Остави го той да те потърси.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом е спрял да ти пише,както преди,вероятно е започнал да губи интерес.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си