.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Среща с момиче СПЕШНО

Ще ходя във варна преди две години се запознах там с едно момиче мн ме кефи не сме се виждали от много време въпросът ми е какво да и подаря като се видим аз мисля като се видим първия ден да и подаря червена роза а по натам нещо специално та какво да е то ?

А и ще имаме две седмици заедно на кой ден да я целуна и къде аз мисля на брега или на мястото където се видяхме за първи път ? дайте съвети плс плс плс плс

Добре си го замислил приятел За розата ПО - ХУБАВО нещо няма да и намериш За целувката идва си от самосебеси,пробвай да направите някоя вечер една разходка по плажа,легнете си някъде по някое време или се изкъпете във водата ! Няма нищо по готино,абе ще си прецениш УСПЕХ
    I might just bite your lip

Благодаря за отговора

И все пак ще съм благодарен и на още отговори благодаря още веднъж на CristiaNoAL

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Няма смисъл да искаш още отговори,предишното мнение според мен е много точно.. и аз съм ЗА

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    "На кой ден да я целуна?"
    Непонятно ми е к'ъв е смисъла да започвате нещо, след като няма да можете да се виждате, когато си заминеш.

беше любов от пръв поглед след като не сме се забравили две години...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Не всички момичета харесват рози и недей да бъдеш толкова сигурен, че е влюбена в тебе
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

И това е вярно ала мн я обичам казвам си честно с ръка на сърцето поне този месец си мечтая да мине с нея като по вода <3 и с лов ин ди еар <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не й подаряваш роза още на първия ден.Не сте се виждали от доста време, за това време всичко може да се е променило.що се отнася за целувката-от срещите ви и това как протичат те,ще усетиш момента.

Видяхме се преди няколко седмици в софия ама за пет минутки тайно и каза да и звънна като пристигна... аз я познавам няма да се е случило нищо особено тя не е от отворените момичета дето сменят гаджетата след ден два скромно красиво момиче <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от JJfoxxx
    Видяхме се преди няколко седмици в софия ама за пет минутки тайно и каза да и звънна като пристигна... аз я познавам няма да се е случило нищо особено тя не е от отворените момичета дето сменят гаджетата след ден два скромно красиво момиче <3
    Да си чувал,че тихите води,са най-дълбоки?Не бързай да се предоверяваш.Вижте се,поговорете,тогава прави каквото и да било.

Естествено че ще се видим

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Не всички момичета харесват рози и недей да бъдеш толкова сигурен, че е влюбена в тебе
    Напълно съгласна съм. Все пак ,каквото е било,си е било преди две години. Тогава е възможно да е имало тръпка,ала-бала,но това не означава,че две години не спира да си мисли за теб. Може да е обвързана. Може да те има пък за просто приятел.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

възможно е и това ще проуча

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Рискувай според мен .

Не си губи времето,и без това сте за кратко заедно!
    Атова с премислянето на кой ден да я целунеш..с планове нищо не става.

Нищо лично,ама точки няма ли за тебе?Или всичко трябва да е в едно изречение..?

На колко си ти? И на колко е тя?

az 16 tq 15

Цитирай Първоначално написано от dontcare
    Рискувай според мен .

Не си губи времето,и без това сте за кратко заедно!
    Атова с премислянето на кой ден да я целунеш..с планове нищо не става.

Нищо лично,ама точки няма ли за тебе?Или всичко трябва да е в едно изречение..?

estestveno tva mi e ideata ama i pokrai riska da ne se osera <3<3<3<3<3

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ахамм .. ясно... Та така ...
    И аз съм на мнение, че не трябва да прибързваш.. чак когато се увериш до някаква степен, че чувствата и не са охладняли съвсем (ако въобще ги е имало) ... чак тогава направи крачката

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Ахамм .. ясно... Та така ...
    И аз съм на мнение, че не трябва да прибързваш.. чак когато се увериш до някаква степен, че чувствата и не са охладняли съвсем (ако въобще ги е имало) ... чак тогава направи крачката
    aha mersi

shte se opitam da stane neshto romantichno na brega na moreto na plaja ... nqmam predvid sex a romantika i tam da i kaja povecheto raboti ?

Мега фен Аватара на ameli
    Донеси и нещо интересно от твоя град.. И не прибързвай, защото връзка от разстояние трудно се поддържа.

ot moq grad kartichka na sofia poshtenska seedno vuv varna nqma mallove i kvo li ne za pazaruvane

А ще и бъде ли досадно ако всеки ден сме заедно ? на мен в никакъв случай ама на нея ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си