.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да постъпя?

Здравейте.
    Нямам точно проблем, но просто не знам как да постъпя.
    Имам гадже от 3 месеца. Харесвах го от доста преди това. Нещо важно: той беше или е от тези момчета, които постоянно си сменят приятелките и не могат повече от 1 месец да останат с тях. Предполагам, че беше такъв, защото с мен вече е 3 месеца и повече. Имам приятелка която е ходела с него преди година и знае, че когато му кажеш някакъв проблем той просто решава и те зарязва. Аз търпях.. търпях, но искам да му кажа това, че не ми е приятно да ме ревнува. Не съм му давала никакви признаци за това. Излизаме с приятелките ми и аз с неговите. Нито той, нито аз сме се занасяли по приятелите си. Не знам защо го прави постоянно .. иска ми парола за скайп и за фейсбук.. влиза ми, а аз му нямам паролата за нито едно от двете.
    Много го обичам, но ме е страх, че ако му кажа това той ще се раздели с мен. Страх ме е от това. Не искам да го загубя заради това. Но пък ако продължа да мълча няма да мога да издържа.
    Посъветвайте ме какво да правя.
    Обичам го!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ами отговорила си сама защо не изкарва дълго с някое момиче. Какво е това чудо? В кафез ли искаш да те гледа?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Щом се е задържал толкова време с теб,значи явно наистина има чувства.Щом ти иска паролите и те ревнува толкова много,според мен ако му кажеш какво мислиш за тези неща,няма да те зареже ей така.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ами отговорила си сама защо не изкарва дълго с някое момиче. Какво е това чудо? В кафез ли искаш да те гледа?
    Абсолютно съм съгласна.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Кажи му го, не може да продължава така.

Град
    sevlievo/gabrovo/kazanlak
    Говори с него. Ако наистина има силни чувства към теб, няма да те зареже заради това.
    "Sometimes being a bitch is all a woman's got to hold on to...." Stephen King :3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Поговори с него.Не може вечно да се държи така.А в случай,че те зареже,значи не си била нещо по-различно от останалите му приятелки.Вярно,ще ти е гадно,но всяко зло за добро.

Говори с него. Добре обичаш го, но всичко си има граници. Говори с него да престане, но без да го нападаш или упрекваш. Кажи му го най-спокойно. И виж кое при теб ще проработи. Моята "запазена марка" е "Ако исках да съм с него /с някой дръг/, нямаше да бъда с теб". Щом не му даваш повод за ревност го разпитай за миналите му връзки. Може би си има причина толкова да ревнува.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си