- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък от половинката
Бившата ми,беше до мен в един много важен момент за мен.Първоначално написано от fenkaaa
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Подари ми една неповторима вечер, за която думите, с които да я опиша, не стигат...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Подари ми сърце, което пее I love u, I love u ...........Естествено, това е много добре като за 11 годишни деца. Следващите ми партньори бяха толкова тъпи, че само това момче ми навява някакви хубави спомени.
![]()
Той самия ми е достатъчен подарък , въпреки че ми е правил много .
Pre-engagement ring,хехе :P С обащанието,че следващия ще е е диамантения![]()
Believe in yourself.
Материален - гривна сваровски < 33 Уникална ее < 33 А пък не материален - беше до мен когато най-много имах нужда от него ..
давайте мнения ....утре трябва да купя подарък на гаджето ми за рожденния ден и не ми идва на акала каквоооооо ;(
Материално... най-щастлива бях, когато ми взе тарантулата (защото мечтаех за това от месеци). Отделно имам много рисунки от него, на които много си се радвам и са всичките на стената.Беше ми изплел един ключодържател още преди да тръгнем.
Нематериално... цялото ми слънчево влюбено настроение + милион усмивки. Хич не е малко.
Кхъм, и по някой и друг оргазъм всеки път XD.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нематериално - всяка една секунда с него е като подарък за мен и то безценен
Материален - Комплект от сребърна верижка и гривничка, които нося всеки път като изляза на някъде ( имало е 2 -3 дни изк. ), само камъчето което виси на нея го сменям с друго понякога.
На мен само, че на БГ - подобноПървоначално написано от vas4e3to0
Обичам те тооолкова много х3
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Една голяма плюшена мечка ,на която беше закачил сребърната си гривна![]()
![]()
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Той беше най-хубавия ми подарък ... Любовта му беше нащото, което най-много ме кефеше от всичко, което ми е подарявал ^^ Беше ми направил една изненада точно на неговия рожден ден, бяхме си само двамата вечерта... и това ми е един от най-хубавите спомени като цяло... не мисля, че ще го забравя някога...
Иначе ми е подарявал много неща, които все още стоят на централни места в стаята ми и си нося.... които ми напомнят за него , въпреки че знам, че трябва да го забравя![]()
Пя специално за мен на подиума в една дискотека.![]()
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~