.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

пълна каша..

В момента съм с едно момче. Личи си,че той държи на мен, но просто тръпката я няма. Първа съм му и той влага прекалено много чувства, а сме заедно от няколко дена.
    Вчера видях бившия си. Момчето, което обичах с цялото си сърце. Когато го видях той ме извика на кафе, но преди това трябваше да мина през библиотеката. Останах сама с най-добрата си приятелка и бях толкова щастлива, че съм го видяла и че ще излизаме, чак от радост се разплаках. С него всичко беше различно, беше като приказка.
    Признах пред най-добрия му приятел, че чувствата ми към него не са се променили. Той каза, че и при бившия ми е така..
    Не знам какво да правя.. Да избера този,който наистина ме цени и мога винаги да разчитам на него или този,когото аз обичам? Сърцето или разума?
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Мега фен Аватара на gummybear
    този ,когото ти обичаш.

theo <333

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А защо сте скъсали с бившия си ? Това,че не е извикал на кафе - не е задължително да означава,че иска отново да сте заедно. Сърцето или разума ? Ти сама трябва да избереш. А и сама осъзнаваш,че щом тръпката я няма - не си щастлива.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Разделихме се, защото беше променил държанието си. В началото на връзката ни излизахме нон-стоп, търсеше ме и ми повтаряше, че ме обича (7 месеца преди да тръгнем се харесвахме и определено тръпката я имаше). Страхувах се, че е спрял да ме обича, а когато му казах, че е по-добре да се разделим той отвърна с добре..
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Според мен трябва да избереш човекът, когото наистина обичаш. Пък ти самата казваш, че не си щастлива със сегашния.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    този ,когото ти обичаш.

Ами ако бившият ти не се е променил и само ще си загубиш времето и момчето което те харесва ??...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от kalit0y
    Разделихме се, защото беше променил държанието си. В началото на връзката ни излизахме нон-стоп, търсеше ме и ми повтаряше, че ме обича (7 месеца преди да тръгнем се харесвахме и определено тръпката я имаше). Страхувах се, че е спрял да ме обича, а когато му казах, че е по-добре да се разделим той отвърна с добре..
    Грешиш,ако си мислиш,че след едно излизане с бившия,всичко ще е наред.Възможно е да търси близост,тъй като е видял,че те губи.Грешка си направила и като си се обвързала с друг,въпреки съществуващата тръпка към бившия.Не се прави така...Редно бе да си сигурна в чувствата си към сегашния и тогава да започваш връзка с него.Горкото момче,ще е поредният човек с разбито сърце.Така е,като не се мисли навреме.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Според мен просто още изпитваш чувства към бившия,защото отскоро си с новия.
    Не мисля,че бившия ще се е променил,но ако не изпитваш нищо и към новия,и него зарежи.
    В крайна сметка аз ти предлагам да изчакаш и,ако все още нямаш чувства към новия,го зарежи.Но не се събирай отново с бившия.

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    този ,когото ти обичаш.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Лошо си постъпила,като си тръгнала с момче,към което не изпитваш тръпка,но няма да те упреквам,защото съм попадала в подобна ситуация.Колкото и странно да звучи,мисля,че трябва да се откажеш и от двамата.С единия веднъж не ти е потръгнало и едва ли това ще се случи втория път.А другият те обича безрезервно,но ти не отвръщаш на чувствата му и по този начин го залъгваш и го караш да храни напразни надежди.

Град
    София
    чувства
    Точно това пречи най-много.
    От тях всеки човек много страда.
    Каквото стане,да не ти пука.
    Не показвай чувствата си.
    Не показвай колко си чувствителна.
    Всички като те усетят се възползват от това и те нараняват.
    Казвам го от личен опит.Много съм патила благодарение на чувствата.
    Бъди силна.Не показвай слабостите си и това,че си чувствителна.
    Ще патиш много.

ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!

Хауc

Супер фен Аватара на fenasf
    Разбий сърцето на горкото момче, за да разбере що за същества сте жените и да не храни надежди.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    този ,когото ти обичаш.
    +
    само ще нараниш накрая другия ако си с него,без да го обичаш ..
    Брях,брях

Град
    Кофата
    Щом не си щастлива със сегашния си приятел е по - добре да скъсаш с него и да тръгнеш с бившия, но имай в предвид, че много ще го нараниш затова бъди деликатна..

Супер фен Аватара на elysunny
    внимавай само "от двата стола, да не паднеш на земята" как се вика

Голям фен
    Просто послушай сърцето си, а и както казаха останалите това, че бившият ти , ти е казал да излезнете на кафе не значи, че иска пак да сте заедно .
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Нито единия. Сегашния-не,защото само го залъгваш и ще го нараниш повече,а бившия-не защото щом е трябвало сте скъсали и едва ли ще се промени.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    този ,когото ти обичаш.
    !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си