- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Книгата на Майли Сайръс
Ами..да ви питам..книгата Miles To Go..мога ли да я чета някъде онлайн? или от къде мога да си я купя? Търсих в гугъл..не открих...Ако някой знае..Моля да каже : ]]
пробвай в e-bookbg.com но не съм сигурна, че я има
От кой град си? Ако си от София - има я в Sky City в магазин Orange. Наскоро я гледах там. Дано да съм помогнала.
Някой може ли да ме светне малко...що за книга е това?![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Ами.. Майли разказва за себе си..за живота си..И понеже съм и фенка.. Ми се иска да я прочета.. Иначе.. Не съм от София : [Първоначално написано от malkasladka
темата ми хвана окото .. : ) само че незнам от къде можеш да я намериш .. поне кажи от кой град си ;д
Aми аз съм от Бургас и имам книгата от една голяма книжарница - Хеликон... не знам дали при вас има такова нещо![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Има : ]] Ще отида утре..Само да ми кажеш колко струва?Първоначално написано от SlowDownBaby
Май се сетих за какво говорите! Виждала съм книгата когато си бях в България в книжарницата в мола...![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!