.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

УНСС или ЮЗУ ?

Къде е по-добре да се учи право ?
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Ако питаш мен, най-добре право се учи в СУ.

Мега фен Аватара на Chacho
    Много правилно. Чужбина е още по-добре но там е скъпо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

При всички случай УНСС е по-добре от ЮЗУ

Все едно питаш- кое е по-скъпо :диамантите или мънистата!

УНСС,разбира се. Право се учи в СУ,УНСС и ВТУ.

Не знам много юристи хвалят ЮЗУ

Защото лесно се влиза и лесно се излиза. Ако семейството ти има адвокатска кантора- отивай там! Но ако трябва сама/сам да си градиш бъдещето ЮЗУ ще е загуба на време и пари.

Аз пък си мислех, че ЮЗУ е по-добър от УНСС-то..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    За СУ вече казаха, но и ВТУ не е никак зле рядко има недоволни.
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ами когато бях на дело в съда едната адвокатка беше завършила право в ЮЗУ (личната ни адвокатка е, оттам знам), а другата в СУ..

тази завършила в ЮЗУ спечели делото, като по принцип ни е лична както казах и на моето семейство също е печелила не едно или две дела (не ми се обяснява от какво естество)
    възрастта им беше идентична..

така че си прави изводите..

АМА ВАЖНОТО Е НЕ КЪДЕ СИ ЗАВЪРШИЛ И КАКВО ТИ ПИШЕ НА ДИПЛОМАТА, А КОЛКО СИ УЧИЛ И КАК СИ ПРИЛАГАШ ЗНАНИЯТА!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ами когато бях на дело в съда едната адвокатка беше завършила право в ЮЗУ (личната ни адвокатка е, оттам знам), а другата в СУ..

тази завършила в ЮЗУ спечели делото, като по принцип ни е лична както казах и на моето семейство също е печелила не едно или две дела (не ми се обяснява от какво естество)

АМА ВАЖНОТО Е НЕ КЪДЕ СИ ЗАВЪРШИЛ И КАКВО ТИ ПИШЕ НА ДИПЛОМАТА, А КОЛКО СИ УЧИЛ И КАК СИ ПРИЛАГАШ ЗНАНИЯТА!
    Разбира се, че си зависи и от човека. Просто СУ ти дава по-голяма база знания от гледна точка на преподаватели. От теб зависи дали ще ги учиш...друг е въпросът, че има начини и по други, заобиколни начини да си вземеш изпитите.

И не знам защо, но имам чувството, че бъркате ЮЗУ в Благоевград с Американския университет в Благоевград.

Това са два различни университета, нали знаете? И вторият дори не е в българската мрежа от университети и накрая излизаш с американска диплома.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Много правилно. Чужбина е още по-добре но там е скъпо.
    Само да попитам, има ли начин като завършиш право в чужбина да работиш в България или трябва да си останеш в държавата, която си завършил?!
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Цитирай Първоначално написано от mog1
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF

Разбира се, че си зависи и от човека. Просто СУ ти дава по-голяма база знания от гледна точка на преподаватели. От теб зависи дали ще ги учиш...друг е въпросът, че има начини и по други, заобиколни начини да си вземеш изпитите.
    Преподавателите в ЮЗУ не са ли от УНСС и СУ ? Че мисля че се въртят....

Има един лаф за ЮЗУ:

На лекция по компютърни технологии професора обяснява:

-Колеги, това е интеграл. В СУ дори го решават.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    ^

На мнение съм, че един студент ще бъде добър в професията си, ако той сам иска. Дали е СУ или ЮЗУ, все едно. Ако имаш желание, ще бъдеш в милион пъти по-добър от този, от СУ. Всичко е до самоподготовка. И двата университета не са с особена слава , но помисли в каква област на правото искаш да се занимаваш. Ако е нещо икономическо, избирай УНСС. ЮЗУ не знам в какво специализира ;Д. Ако ме бяха приели и в двете, бих отишла в УНСС. Мисля, че е по-добре положението, защото имам позната от ЮЗУ, с право Пълна пародия. Завърши го, редовно, като живееше в София. Може и в УНСС да е така, не знам. Но както казаха преди мен, помисли за ВТУ. Според мен е най-доброто, след СУ.

Град
    Heaven
    И не знам защо, но имам чувството, че бъркате ЮЗУ в Благоевград с Американския университет в Благоевград.

Това са два различни университета, нали знаете? И вторият дори не е в българската мрежа от университети и накрая излизаш с американска диплома.

кого визираш ще може ли да споделиш?

Цитирай Първоначално написано от Kopu

Преподавателите в ЮЗУ не са ли от УНСС и СУ ? Че мисля че се въртят....
    има много, които са били в СУ или УНСС, да. Но има и такива,които са си местни и тук си преподават.

[quote="bloodyF"]

кого визираш ще може ли да споделиш?

Кого визирам- двама, трима преди мен, се изказаха че ЮЗУ е по-добре от СУ и УНСС.

Град
    Heaven
    ^честно казано, не е по-добре, но не е и по-зле. на едно ниво са горе-долу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си