- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата целувка
Здравейте! Знам, че има такава тема, не ми се ядосвайте, моля! Пускам нова тема, защото правя нещо като анкета за моя блог и ми трябват мненията ви, които да пусна като анкета (ако сте съгласни, разбира се).
Та питам ви на колко години беше първата ви целувка? Притеснявахте ли се и как се справихте с притеснението? Какво беше усещането - хареса ли ви, почувствахте ли се като в някой тийн филм, или никак? И в крайна сметка - толкова важна ли е първата целувка за един човек или е просто целувка като всички останали?
Speak your mind! (((:
Първата ми целувка беше малко късно-на 17.Въпреки,че беше тогава,не съжалявам.Радвам се,че беше точно с този човек.Как беше?Беше ми странно,но ми хареса и исках още и още.![]()
Хаха и на мен ми беше на 17Първоначално написано от sasha_90
И аз не съжелявам,найстина беше невероятно,жалко само,че човека не си заслужаваше,но поне ми остави невероятен спомен за цял живот
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!
Хауc
На 14,нищо не почувствах,защото човека ми беше безразличен.Много ме е яд.. ;х
Еми на 12Беше ми доста притеснено но не го показвах , просто спрях да мисля за момент. Усещането беше както всички други целивки нищо по различно. Според мен важното на първата целувка е , че се помни дълго нищо друго общо взето като всички останали
![]()
Първата ми целувка беше, когато бях в детската градина в един гардероб, благодарение на един филм по телевизията. Не беше специално.
Първата ми съвсем истинска целувка вече беше на 13-14. Беше с момиче, колкото и да е странно и всъщност беше хубаво.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
SEAL OF APPROVAL.Първоначално написано от SisiStrange
просто целувка е и не мисля,че се помни цял живот.не се почувствах като в 'тийн филм'.честно казано-нищо особено не беше,а и не го харесвах.
бях на 14.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Моята беше на 13 години... беше наистина невероятно изживяване. Не се почувствах като в "тийн филм"но наистина мига си го биваше... въпреки, че не беше с точния човек и ме е малко яд за това...
![]()
И моята първа целувка беше на 17.Много се бях панирала как ще стане а-У и си бях бая притеснена!Ама да ви кажа братя и сестри изобщо не е за притеснение.Много е важно с кого ще бъде,човека е много важен!!!За да не съжалявате после.
![]()
Първата ми целувка беше когато бях на 15.Беше с момче,което не харесвах истински и ме е яд..Като си го мислех предварително какво ще е,как ще стане,дали ще разбере,че ми и 1ва целувка,се бях панирала и си мислех,че ще съм пълен провал.Но то си му дойде момента ей така спонтанно и нямаше време за паника.И въпреки,че беше с момче,което не харесвах,още си я спомням.![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
нямам такава а съм на 19доста интересна статистика ще е
![]()
Моята беше на 12.Независимо дали бе с правилната или неправилната, приятната или неприятната. Ще я помня цял живот. Първата целувка, първият секс, доста първи неща се помнят за цял живот. Не съжалявайте за човека с който сте направили някое от изброените неща.
![]()
5-ти клас, вече горе-долу осъзната целувка.
иначе в детската градина бая си ги целувах![]()
Мойта беше на 5 някъде в детската.1 от единствените неща коит помня от тогава.беше с няква малка мацка.и беше по време на час.даскалката ни се скара и всички ни се смяха
яьаояяаняоа
Първата ми целувка или по - точно целувки бяха на 15. С 4 различни момичета в интервал от 6 минутиБеше уникално
![]()
моята беше на 13. и то с момиче, което харесвах, но не исках да си разваляме приятелските отношения, защото тийн влюбванията не винаги са с човека, който трябва. та, за тогава ми беше яко, ма после съжалих, щото очаквах да бъде с някой по-спешъл. иначе първата истинска целувка беше на 15 с наай-готиното момиче на света. ако имам едно желание дето ше ми се сбъдне - да сме завинаги заедно.
Първоначално написано от Bella5
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да,ще я помня виниги.
Беше с човек,който обичах....
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първата ми целувка беше, когато бях на 13 ... беше зад физкултурния салон в двора на училището ми с тогавашното ми (първо) гадже![]()
той беше по-притеснен и от менн
![]()
![]()
![]()
При мен стана обратното-човекът си струваше.Първоначално написано от SlowDownBaby