.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    моята беше много тъпа щото беше от игра на шише.. и нямаше кои знае кви чувства и не съм я запомнил добре

На 12.Винаги ще го помня този момент
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Мислиш ли че хората ще си правят труда да помнят такива маловажни нещ...*забелязва две страници със съмнителни коментари*...а-ха...добреееее.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Амии моята първа целувка мисля че бешее , когато бях на 13 хд беше на стълбите в дск .. никой не ни видя ;д знаех че ще стане тогава ии бях доста притеснена .. защото на него не му беше за 1-ви път .. но какво пък стана си и винаги ще я помня , дори сега това момче да ми е доста смешно хд . За всички ,които пишат ,че първата им целувка е била в детската градина .. милички .. това не е първа целувка ;Д това са детски работи

Голям фен
    Ми преди 3 години май , беше мн яко а и беше с човек , който много обичах :P

На мен първата ми целувка беше на 15, с една моя много добра приятелка. Просто исках да ме научи да се целувам, за да "не се изложа" пред един батко...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Първата ми целувка ми беше на 13, и да много се притиснявах. Дали ми хареса? Ами даа

на 20 съм и още не съм се целувал wtf

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    просто целувка е и не мисля,че се помни цял живот.не се почувствах като в 'тийн филм'.честно казано-нищо особено не беше,а и не го харесвах.
    бях на 14.
    +1

Град
    Пловдив
    Моята си беше съвсем нормална, първа, ЯКА целувка
    Притеснение? Боже, та аз чаках тоя миг от цял живот Бях на 13 с тогавашното ми гадже... Е верно, че бяхме малки ама си беше супер хубаво... Стана неочаквано, той беше 1 година по-голям от мен, седяхме си и си говорихме, той ми каза да го погледна и неочаквано ме целуна... Като за първи път се справих НЕВЕРОЯТНО (не, че се хваля ) . Ииии така де, хубаво си беше. Няма да я забравя никога.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

14...не беше нищо особено.Следващите бяха по-хубави

Мега фен Аватара на Chacho
    Бях някъде на 10-на, играхме на розичка на село. Май и на момичето й беше за първи път, другите се спукаха от смях. Тя ме гледаше неадекватно и се чудеше как да реагира, а аз си опънах палатка
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Аз дори не помня кога беше първата ми целувка.
    Леле

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    аз още не съм имала такава ... ...ама като му дойде времето 100% ще направя някоя простотия.... ...
    (сори за спама)

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    1-вата беше в детската градина. Нищо не усетих, просто тогава целувах който както ми падне. Да не го броим... Да кажем на 13, беше ме много страх да не оплескам нещо, момичето много се дърпаше. И оплесках всичко. Но истинска целувка... Някой да даде кълбото... Първата целувка е важна за всеки... Преди да се състои. Тогава не ти пука и просто искаш повече.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Moята първа целувка беше, когато бях на 12 ... (за което много съжелявам) .. Беше с момче което познавах едва от 2 3 дена и целта беше да се науча да се целувам .. лапешка работа с 2 думи !!

Бях на 14. Бях пияна, и се целувах с момче, което не харесвах кой знае колко. Но няма значение, не съжалявам за това.
    ( не броя целувките в детската градина, те не са истински )
    Shut up, I wear heels bigger than your d*ck

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    много отдавна беше, не знам кво толкова се притеснявате за една целувка... все едно ще раждате майна... представям си за първото чукане кви мнения ще има
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    14 .....
    awerw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си