- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правия подяволите?!
вище сега с гаджето ми почти живеем заедно спия във тях и постояно сме заедно..но напоследак е много нервен..аз се държа добре но понякога не издържам и аз се нервирам което го провокира да побеснява става блъска и чупи всичко..но не ми е посягал и не мислия че би го направил.Но проблема е че е адцки нервен и всичко се излиза върхо мен какво да правия?!
panteragirl пак ви разбива,искаш още baby цяла вечер не ти стига
не съм неграмотна просто пиша бързо защото той е в другата стая и да не ме хване
То винаги има оправдание за неграмотносттаПървоначално написано от panteragirl
Поговорете, може да има някакъв проблем или нещо подобно, което го кара да се нервира .. Да е подложен на стрес в работата или нещо такова![]()
щом е в другата стая, я го извикай да си поговорим... а ти през това време хващай буквара
трябва ли да се заяждаш![]()
не, но ми е по-приятно да го правя.Първоначално написано от panteragirl
Извода какъв е ?Първоначално написано от cranberry696
Или да си смениш кецовете, или тя да хваща " Война и Мир ".
Вие си се разбирайте.
Темата на момичето стана на нищо.![]()
към авторката:
Поговори с него за проблемите му. Какво му има, какво му няма. Така ще разбереш.
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
да, важно е членЪТ да е пълен. Не знам за кецовете, но ти защо си такава джанка ?Първоначално написано от cranberry696
Поговорете си. Най-вероятно е да си има куп проблеми на главата и да не знае как да се справи. Или просто го мъчат.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Простотата ( англ. - simplicity ) е едно от качествата които красят човека, според мен.Първоначално написано от cranberry696
А джанките асоциирам с кисели недорасли сливи. И не съм казал, че са лошо нещо, а просто оставят неприятен вкус в устата.
Много сте тъпи,честно.За толкова ли интересни се имате,като винаги правите забележка за този правопис???Момичето иска съвет,а не критики за шибания правопис!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
По темата:Ако го обичаш,подкрепяй го и му помагай да се справи с неврозата.Ако мислиш,че ще можеш и без него,просто го зарежи...Да си се нерви сам.
Първоначално написано от Done
що винаги трябва да има умници да съсипват темите ... :X и гот а куесчън фор ю диър ... опитвал ли си зряла джанка или ги ядеш докато не са се показали от цвета на дръвчето![]()
По темата: извинявай за спама , както казаха поговори с момчето щом живеете двамата казвам живеете, защото така изглежда, нищо че не си се нанесла окончателнокажи му, как се чустваш от неговото постоянно нервно състояние и поговорете за решението пък и нищо не пречи като се видите да се поотпуснете с по един масаж например разходки правете по често разсейваи го и го накарай да се отпусне ;]
Към авторката: хвани го за рcчичка, заведи го на някое уединено място (в приятна обстановка) и му кажи директно как се чувстваш. Заедно сте от доста време и, според мен, той би се вслушал в думите ти. Освен това, което ти препоръчах, когато е ядосан или нервен, просто отиди до него и му покажи, че си до него и го подкрепяш (направи нещо, за да го успокоиш). Надявам се, че съм помогнал. Или... просто го доведи и му покажи чата.
Не ти е посягал и мислиш, че няма да го направи?
Почакай още малко...
Изобщо, рядко отговарям на такива теми по друг начин, според мене има 2 етапа; 1 - говорите, 2 - разделяте се. Не се опитвай да търпиш нещо от сега с извинението, че още не се е случило.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Както те посьветваха преди мен-поговорете,в една врьзка комуникацията е много важна,а щом и живеете заедно...Само кьдето мен лично ми привлече вниманието,че чупи и хвьрля-не допускай това да го има и в бьдеще..
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...