.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Hybrid View

Супер фен Аватара на MojoJojo88

Re: Жените ''дървета"

Цитирай Първоначално написано от BeFree
    Какво мислите за жените, които не взимат голямо участие в секса, които не показват никакви чувства по време на половия акт? Какво според Вас представляват тези жени? Какво мислите за тях и има ли въобще оправия с такъв тип жени? Споделете мнението си. И БЕЗ КОНФРОНТАЦИИ МЕЖДУ ДВАТА ПОЛА МОЛЯ!
    Ми, или са фригидни, или този, който работи по тях е дърво.
    Значи, ако една жена по принцип е сексуално активна и получава удоволствие по време на секс, в конкретна ситуация ако се държи като дърво-просто е*ачът е кофти и не я задоволява. А ако почне да имитира удоволствие, после пак ще е виновна тя, защото не се е наслаждавала истински.
    Обаче, ако по принцип е такава-за мен това е единствено признак на фригидност.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Banned Фен
    Аз предпочитам по-шумните и по-хард ориентираните :P

Град
    Пловдив
    Добре нека момчетата да споделят какво очакват от момичетата в леглото....

Имам позната която не изпитва и никога не е изпитвала удоволствие от секса. По нейните думи, тя не знае какво е да се възбудиш. За нея секса е чисто механично действие което, поне от нейна гледна точка, е напълно безмислено, ако не е с цел зачатие. Това обаче не пречи да е женена, с деца, и да обича семейството си. Та мисълта ми беше че сигурно е, както казахте "дърво" в леглото, но това не и е попречила да се влюби и да създаде здраво семейство.

Супер фен Аватара на fenasf
    Еми не ми харесват, какво да кажа за тях...за жалост ги има

Предполагам и тая тема скоро ще бъде заключена от някоя бясна модераторка
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Тия по принцип са си мързеливи във всяко отношение, аз мързеливи жени не обичам
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако момичето издава много звуци ,обаче не прави някви егати позите и не се извива като каучук ,брои ли се за 'дърво' или не?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ronnan
    Имам позната която не изпитва и никога не е изпитвала удоволствие от секса. По нейните думи, тя не знае какво е да се възбудиш. За нея секса е чисто механично действие което, поне от нейна гледна точка, е напълно безмислено, ако не е с цел зачатие. Това обаче не пречи да е женена, с деца, и да обича семейството си. Та мисълта ми беше че сигурно е, както казахте "дърво" в леглото, но това не и е попречила да се влюби и да създаде здраво семейство.
    да се влюбиш и да не получаваш оргазъм са две коренно различни неща..

Ако е неопитна/притеснена или не изпитва удоволствие е нормално и ги разбирам. То е все едно да танцуваш без музика

За дървета приемам тези, които на думи и facebook статуси са сексуални мъжемелачки, а в живота след хикса на browser-a не знаят какво да правят, защото партньорите им са същите п*тьовци, неотбиращи от нищо, но с големи претенции

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    За дървета приемам тези, които на думи и facebook статуси са сексуални мъжемелачки, а в живота след хикса на browser-a не знаят какво да правят, защото партньорите им са същите п*тьовци, неотбиращи от нищо, но с големи претенции
    А такива има много, особено из нашето общество. Важното е да изглеждаш, не да бъдеш...

Подобни прекалено сдържани женски хич не са ми по вкуса. В основата на секса е взаимното удоволствие, а те просто не показват тяхната част от него. Добре, че съм попадал на такива сравнително рядко.

Иначе тоя проблем има поне няколко аспекта, повечето от които вече са засегнати в предишните коментари.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Shia
    Ами то главно,наистина мъжете вършат голяма част от целия секс и на жените им остава да изпитват удоволствие:
    -чрез звуци:пъшкания,охкания
    -да съумяват да го целунат,докосват.
    Има пози дето няма как да си много активна.
    Да отказваш примерно да си отгоре може да си дърво,че не искаш и ти малко да се потрудиш.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Някои са си по-слабо сексуални по природа може би.

Някои жени са си просто такива.. Имах една приятелка, която ме кефише много, но в секса беше ад.. Нито свирки, нито пъшкаше, нито шаваше.. Ляга, отваря краката, а ти седиш и я местиш, нагласяш.. Абе просто лягаше и аз си правих каквото исках.. 1,2,3 пъти и накрая ми писна и и казах, че така няма да се разберем... Или ще бъде тигрица и ще кипи от страст.. или да си търси някой "дървар" ..

Guest
    имах един приятел, който секи ден се оплакваше, че се чувствал като некрофил..чак сега разбрах за какво ми е говорел

Супер фен Аватара на Zaharinka
    А има и такива мъже такааа,че не са само такива жени

Според мен секса е взаимно отдаване на удоволствието, момент в който трябва да се отпуснеш изцяло и да забравиш всичко. Ако единият е "дърво" (без значение мъжа или жената) става скучно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

На мен ли4но няма да ми е приятно ако гаджето ми е дърво, но това е мое мнение !

Все едно ....която както си поиска.Що за въпрос между другото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си