- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените ''дървета"
Ми, или са фригидни, или този, който работи по тях е дърво.Първоначално написано от BeFree
Значи, ако една жена по принцип е сексуално активна и получава удоволствие по време на секс, в конкретна ситуация ако се държи като дърво-просто е*ачът е кофти и не я задоволява. А ако почне да имитира удоволствие, после пак ще е виновна тя, защото не се е наслаждавала истински.
Обаче, ако по принцип е такава-за мен това е единствено признак на фригидност.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Аз предпочитам по-шумните и по-хард ориентираните :P
Добре нека момчетата да споделят какво очакват от момичетата в леглото....
Имам позната която не изпитва и никога не е изпитвала удоволствие от секса. По нейните думи, тя не знае какво е да се възбудиш. За нея секса е чисто механично действие което, поне от нейна гледна точка, е напълно безмислено, ако не е с цел зачатие. Това обаче не пречи да е женена, с деца, и да обича семейството си. Та мисълта ми беше че сигурно е, както казахте "дърво" в леглото, но това не и е попречила да се влюби и да създаде здраво семейство.
Еми не ми харесват, какво да кажа за тях...за жалост ги има
Предполагам и тая тема скоро ще бъде заключена от някоя бясна модераторка![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Тия по принцип са си мързеливи във всяко отношение, аз мързеливи жени не обичам![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ако момичето издава много звуци ,обаче не прави някви егати позите и не се извива като каучук ,брои ли се за 'дърво' или не?![]()
да се влюбиш и да не получаваш оргазъм са две коренно различни неща..Първоначално написано от Ronnan
![]()
Ако е неопитна/притеснена или не изпитва удоволствие е нормално и ги разбирам. То е все едно да танцуваш без музика
За дървета приемам тези, които на думи и facebook статуси са сексуални мъжемелачки, а в живота след хикса на browser-a не знаят какво да правят, защото партньорите им са същите п*тьовци, неотбиращи от нищо, но с големи претенции
А такива има много, особено из нашето общество. Важното е да изглеждаш, не да бъдеш...Първоначално написано от naQkataRaota
Подобни прекалено сдържани женски хич не са ми по вкуса. В основата на секса е взаимното удоволствие, а те просто не показват тяхната част от него. Добре, че съм попадал на такива сравнително рядко.
Иначе тоя проблем има поне няколко аспекта, повечето от които вече са засегнати в предишните коментари.
Welcome to the Jungle...
Ами то главно,наистина мъжете вършат голяма част от целия секс и на жените им остава да изпитват удоволствие:
-чрез звуци:пъшкания,охкания
-да съумяват да го целунат,докосват.
Има пози дето няма как да си много активна.
Да отказваш примерно да си отгоре може да си дърво,че не искаш и ти малко да се потрудиш.
Някои жени са си просто такива.. Имах една приятелка, която ме кефише много, но в секса беше ад.. Нито свирки, нито пъшкаше, нито шаваше.. Ляга, отваря краката, а ти седиш и я местиш, нагласяш.. Абе просто лягаше и аз си правих каквото исках.. 1,2,3 пъти и накрая ми писна и и казах, че така няма да се разберем... Или ще бъде тигрица и ще кипи от страст.. или да си търси някой "дървар" ..![]()
имах един приятел, който секи ден се оплакваше, че се чувствал като некрофил..чак сега разбрах за какво ми е говорел![]()
![]()
![]()
Според мен секса е взаимно отдаване на удоволствието, момент в който трябва да се отпуснеш изцяло и да забравиш всичко. Ако единият е "дърво" (без значение мъжа или жената) става скучно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На мен ли4но няма да ми е приятно ако гаджето ми е дърво, но това е мое мнение !