.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Жените ''дървета"

Какво мислите за жените, които не взимат голямо участие в секса, които не показват никакви чувства по време на половия акт? Какво според Вас представляват тези жени? Какво мислите за тях и има ли въобще оправия с такъв тип жени? Споделете мнението си. И БЕЗ КОНФРОНТАЦИИ МЕЖДУ ДВАТА ПОЛА МОЛЯ!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Така им харесва, какъв е проблема ?
    В началото , като нямах много опит и супер много се притеснявах, че каквото и да направя - ще е грешно.
    Има пък някои , които не обичат да са много активни , пак си е до предпочитания.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен това го има само при неопитните момичета, които съвсем наскоро са започнали да правят секс. Лека полека човек се отпуска.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Има разлика между това да не взимаш участие, т.е. да не си много деен и да непоказваш никакви чувства. Може така да са се напаснали партньорите, че мъжа да е по-активен (или обратното) или може мъжа да държи контрола да в него. Има много варианти, но ако показваш,че ти е яко, като го изразява по някакъв начин, не задължително физическа активност, не виждам какво страшно има. Страшното мисля, че е когато дори не искаш да погледнеш партньора си и си стоиш безизразно в чакане всичко да свърши. Тези момичета не ги разбирам (не вярвам да има такива момчета). Може би са асексуални просто.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Така им харесва, какъв е проблема ?
    В началото , като нямах много опит и супер много се притеснявах, че каквото и да направя - ще е грешно.
    Има пък някои , които не обичат да са много активни , пак си е до предпочитания.
    Проблем няма ! Просто споделете какво мислите.

Фен
    Град
    Варна
    Никога не съм разбирала какво се има предвид под "дърво в леглото". Понякога се притеснявам, че може би изглеждам така, защото не обичам да съм активната, неприятно ми е, когато аз съм отгоре. От друга страна ОБОЖАВАМ секса и изобщо не може да става въпрос за непоказване на чувствата. Обичам интимността с партньора...
    Та ако под "дървета" се разбира жена, която наистина просто стои и гледа тавана, според мен тези жени са студени и често фригидни. Не показват чувства, може би защото не усещат нищо. Нека ми е хубаво, а аз да гледам тавана... да, да нема такъв филм.
    А ако се разбира моя случай - е, така ми харесва, така го правя. Приятелят ми също не се е оплаквал
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Според мен това го има само при неопитните момичета, които съвсем наскоро са започнали да правят секс. Лека полека човек се отпуска.
    Дърво в живота, дърво в леглото. Не е до опит тва .

Както автора на темата пише, лошо няма. Тия хипнотизираните са идеални за BDSM изпълнения .
    Набавяне на адреналин

Guest
    не. познавам момиче което сега е на 19 води полов живот от 5 години с наистина МНОГО мъже, но продължава да си е дърво. един от многото и партньори беше в наща компания и ми разказа, че тя просто си лежи там като труп, нито показва някакви чувства, нито иска пози да опитват, нито нищо.
    аз не мога да го разбера тоя тип момичета.. нищо ли не усещат? как може да получиш оргазъм и да си лежиш и.."ее..се тая"

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    не. познавам момиче което сега е на 19 води полов живот от 5 години с наистина МНОГО мъже, но продължава да си е дърво. един от многото и партньори беше в наща компания и ми разказа, че тя просто си лежи там като труп, нито показва някакви чувства, нито иска пози да опитват, нито нищо.
    аз не мога да го разбера тоя тип момичета.. нищо ли не усещат? как може да получиш оргазъм и да си лежиш и.."ее..се тая"
    Момичето може да не получава оргазъм. Това не е като детска игра, тука има - тука няма. Плюс това може да няма чувства, щом се е*е от 13 годишна и е била с много мъже за какви чувства говорим тука? А това за партньора - те момчетата много неща си разказват ти ако ги слушаш..
    По темата: Да не показва никакви чувства и просто да не прави нищо са две коренно различни неща. Има и такива хора, какво да ми мнението - никакво. Не всички взимат при сърце секса. Това е.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на Done
    Дървото си е дърво, но издялка ли се, може да стане нещо наистина красиво. Всичко е в ръцете на дърводелеца.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Done
    Дървото си е дърво, но издялка ли се, може да стане нещо наистина красиво. Всичко е в ръцете на дърводелеца.
    съгласна съм само до частта 'дървото си е дърво'. колкото и добри дърводелци да го дялкат, си остава дърво.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако има такива жени, които действително винаги лежат безмълвно и след 10 години опит - те са 1 на милион. Считам ги за фригидни.

Мислех, че тук става въпрос за общия случай: момиче, което се притеснява, черви се, ляга с разтворени крака и чака момчето да свърши всичко, срамувайки се да вика или да показва страст. Това се среща в началото при някои момичета (и често при тези, започнали да се плющят много малки). После опита ги ошлайфва. Една моя приятелка, преживяла насилие беше така с първия си приятел. Еми вече не е.

Съгласна съм с това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

С много малки изключения те не са нито по-слабохарактерни, нито с хронични полови отклонения. Освен от медицинска, обществена или религиозна гледна точка други определения за това кое полово сношение е нормално няма, а това което описваш и според трите изброени е нормално. Не е задължително пък и за този така наречен проблем да е виновна жената.

Град
    Пловдив
    Никога не съм проумявала как е възможно при такова удоволствие да не издадеш поне 1 звук, ебати. Няк'ви лигави притеснения и правене на секс никога не са ми се връзвали - ако една жена не си изразява удоволствието по никакъв начин, то за к'во желание и следователно за к'ъв смисъл от целия секс можем да говорим?! Шантава работа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PhantomAgony
    Никога не съм проумявала как е възможно при такова удоволствие да не издадеш поне 1 звук, ебати. Няк'ви лигави притеснения и правене на секс никога не са ми се връзвали - ако една жена не си изразява удоволствието по никакъв начин, то за к'во желание и следователно за к'ъв смисъл от целия секс можем да говорим?! Шантава работа.
    именно... и като се притесняваш-къде си тръгнал да праиш секс. най-малкото има ли притеснение-няма удоволствие. няма ли удоволствие-няма никъф секс. просто вършиш работата на ръката на момчето...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    В такъв случай ти е по оферта да си купиш надуваема кукла ... по евтино ти излиза!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

+1

имала съм двама партньори и с първия наистина бях дърво не си намирах място и така нататъка .. авно не сме си пасвали .. а сегашния ме предразполага да съм освободена и да правя каквото ми се иска .. и съм наистина далеч от дърво

Град
    София
    Като цяло не са мой тип.Харесват ми страстни и раздаващи се момичета,въпреки че ако се обичаме бих направил компромис.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

ДЪРВО В ЖИВОТА, ДЪРВО В ЛЕГЛОТО. ..имаа такиваа момичетаа ии никой няма право да ги вини.. такива са сии.. но ако имат свястно момче до себе сии ще е много по отпусната и ще е по добре.. ;d

ако ми е приятелка не бих я оставил заради това, има време за всичко , но ако за една нощ ще остана разочарован

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    В такъв случай ти е по оферта да си купиш надуваема кукла ... по евтино ти излиза!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз нямам тези проблеми в леглото Действам си,викам си .. пък да ми е кеф

Иначе за момичетата "дървета" не знам.. не е до опит според мен.. просто не всички могат да се отпуснат

Липса на въображение и желание

Хич не ми е яко с такава: чувствам се като некрофил или все едно против волята й

Повече от фен Аватара на Taam
    Абе вие хубаво плюете по жените "дървета" ..., а мъжете "дървета" колко прецакват цялата работа, просто не е истина.
    Случи ми се два пъти- и двамата имаха поне две мацки като опит, а в живота си бяха най-отпуснатите хора на света. Така че едното не е гаранция за другото.
    Но в началото сигурно почти всички женски сме се притеснявали - то си е напрежение. Особено ако няма кой да те насочва и след края и двамата се гледате като диви свине в кооперативна царевица. Не е мечтаното изживяване от фокс-лайф сериалите, нем.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Мм.. може да е от притеснение, от липса на опит.. Кво те бърка тва теб, авторе (предполагам, че си момче)?Всеки да прави секс както може и както му е хубаво.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си