Здравейте! Наскоро много си харесах едно момче и когато разбрах, че е близък приятел на един мой познат веднага решихме да излезем няколко човека на кафе. Вечерта преди кафето моят познат ми каза, че въпросното момче Х ме смятало за, цитирам "каза, че си яка". Не вярвам да ме лъже понеже аз дори не бях попитала какво мисли за мен. На другия ден, когато се видяхме, момчето Х не обели и дума, но след срещата казал, че си е прекарал добре и пак иска да излезем (под "излезем" имам предвид всички заедно). Намерих го в скайп и си пишем (аз му пиша първа обикновено, е ние да сме си писали 3 пъти) , понякога му подмятам разни закачки и той сякаш наистина ги взима под внимание и им се радва. Поканих го да излезем и той се съгласи, но някак остава да виси във въздуха, нито е искал да се уговаряме нещо.. нито нищо.. не знам какво да правя. Дали има интерес? Да продължавам ли със закачките и свалките? Дали направо да му кажа ден и час и да излезем? А ако продължа с флирта нещо по специфично, което да му казвам/правя , за да схване намеренията ми? Помогнете!