.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Има ли шанс да съм бременна ...

Здравейте сигурно ви е писнало от такива теми .. Но аз наистина съм объркана.И така в момента съм в Гърция преди около месец дойдох да гостувам на баба и леля.Преди да замина с приятелят ми правихме секс с кондом разбира се.Но той се скъса докато бях активна.. приятелят ми твърди че не е свършвал това някак си ни успокоява НО онази течност ... а доколкото до овулацията тя настъпва на 8 число а аз точно на тази дата пътувах за Гърция половият акт беше на 5-6 на някоя от двете дати.Трябваше да ми дойде вчера демек на 25-ти но още не ми е дошло .. тест няма как да си купя не знам езика пък не искам да казвам на леля на 16 съм.Какво мислите вие има ли някакъв шанс да съм бременна .. а пък може и да е от другия климат не знам не знам ..
    МОЛЯ БЕЗ ОБИДИ И УНИЖЕНИЕ!

Еми има 50 процента вероятност да си бременна ако не си хубаво, ако си честито и да черпиш :P

Изчакай още два-три дни спокойно! Според мен шанса не е голям

Фен
    Град
    Варна
    Да, има шанс.
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Хора МОЛЯ ВИ САМО НЕ СЕ БАЗИКАЙТЕ ИСКАМ СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ БЛАГОДАРЯ !

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Щом той не е свършвал и ти не си била в овулация, шанса да си забременяла от тази предеякулационна течност е минимален. А за това, че ти закъснява може да от притеснение, смяна на климата и надморска височина, както и от ред други причини, така че не се шашкай толкова много.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Според мен е от смяната на климата , спокойно.
    И да си бременна, имаш 3 месеца да направиш аборт, до тогава дано си се прибрала.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фен
    Град
    Варна
    Че кой се бъзика?! Мисля, че и трите отговора са напълно сериозни. Виж, вече ако ти искаш да чуеш друго ... е няма как, защото колкото и малък - шанс ИМА.
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Кажи дата на последна менструация,продължително т на МЦ (Например 28,30 дни) и дата на рисков полов акт,за да изчисля овулация!

Голям фен Аватара на naksdy
    Ако знаеш аптека там, може да ти напиша какво да кажеш, за да ти дадат тест за бременност. Но се убеди че аптекарката няма да е първа приятелка с леля ти
    Женско съм! Пикая клекнала...

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Кажи дата на последна менструация,продължително т на МЦ (Например 28,30 дни) и дата на рисков полов акт,за да изчисля овулация!
    Ми тя си е написала кога й е овулацията бе....
    Не че няма шанс, но според мен е от климата.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Buubka
    Хора МОЛЯ ВИ САМО НЕ СЕ БАЗИКАЙТЕ ИСКАМ СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ БЛАГОДАРЯ !
    не видях някой да се бъзика. има шанс да си бременна, но докато не си направиш тест няма как да разбереш със сигурност...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Не разчитам на подобни несигурни данни,бе.Да ти кажа бе,липсва продължителност на МЦ и дата на последна редовна менструация.Как да бъда сигурна,че авторката правилно е изчислила овулация?Ако беше така,нямаше да пусне тема.Я,по-логично!Както и да е.Вече я изчислих на лично.
    При точен МЦ,авторката не е бременна.

Добре защо толкова бързате? Закъснее ви едва ден и вие почвате с паниката. Трай си малко, почакай! Сега тука ще се изхабят на думи 100 човека и утре ще цъфнеш с 'ми дойде ми'.
    Като си толкова на зор иди си вземи тест за бременност и виж дали е станал гаф. Ако приятелят ти не е 'детско дупе' и знае какво прави, значи можеш да му вярваш.. Ако ли е 'детско дупе' тогава разбирам тревогата ти.
    Научете се да правите секс само с хора, на които имате доверие. Секса не е само част от връзката, а и друга отделна от всичко останало и тя също се гради с голямо доверие.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Шанса е минимален, щом той не е свършил в теб .... Има го, но все пак
    А закъсняването на цикъла може да се дължи на притеснението ти относно това или на промяната в клипата. Успокой се, вероятно не си бременна

Guest
    няма минимален и максимален шанс. по същата причина няма и малко бременна и много бременна. шанса винаги е 50 на 50. но ако наистина овулацията ти не е била тогава, когато си си мислела, че е , значи няма шанс.

Абе какъв 50% шанс да е бременна?! По нейни думи не е била в овулация по думи на момчето не е свършвал вътре, а да забременееш от предеякулационна течност е много малко вероятно! Така че пии 1 вода и продължавай да дишаш.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Добре защо толкова бързате? Закъснее ви едва ден и вие почвате с паниката. Трай си малко, почакай! Сега тука ще се изхабят на думи 100 човека и утре ще цъфнеш с 'ми дойде ми'.
    Като си толкова на зор иди си вземи тест за бременност и виж дали е станал гаф. Ако приятелят ти не е 'детско дупе' и знае какво прави, значи можеш да му вярваш.. Ако ли е 'детско дупе' тогава разбирам тревогата ти.
    Научете се да правите секс само с хора, на които имате доверие. Секса не е само част от връзката, а и друга отделна от всичко останало и тя също се гради с голямо доверие.
    Явно не си прочела темата ми до край.А на теб случвало ли ти се е да прави секс и кондома да се скъса явно не. Колкото до секса с доверие ДА ИМАМ МУ ДОВЕРИЕ.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Beer
    Абе какъв 50% шанс да е бременна?! По нейни думи не е била в овулация по думи на момчето не е свършвал вътре, а да забременееш от предеякулационна течност е много малко вероятно! Така че пии 1 вода и продължавай да дишаш.
    по нейни думи е била в овулация на 8ми. и не е 'много малко вероятно' да се забременее от предякулационна течност.

Не разчитам на подобни несигурни данни,бе.Да ти кажа бе,липсва продължителност на МЦ и дата на последна редовна менструация.Как да бъда сигурна,че авторката правилно е изчислила овулация?Ако беше така,нямаше да пусне тема.Я,по-логично!Както и да е.Вече я изчислих на лично.
    Направо се чудя, как останалата част от форума живее без твоите изчисления...
    Мамка му, сигурно сме много тъпи, а ти си единственото същество, което знае как се изчислява овулация....
    theeye770 тя е правила секс на 5-6ти, а не на 8ми, когато е била в овулация.

Guest
    Мамка му, сигурно сме много тъпи, а ти си единственото същество, което знае как се изчислява овулация....
    принципно и 1-2 дена преди овулация е опасно...

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    принципно и 1-2 дена преди овулация е опасно...
    Мда, обаче някои хора се вманиачават по частните случаи.
    Имам предвид, че шанса да забременееш, без да си в овулация и да е само от предеякулационна течност е 1:100000000000000.... То понякога е трудно и при директно свършване в теб, когато си в овулация да забременееш, какво остава за преди/след това без сперма...
    Както казах, хората много се вманиачават по частните случаи и почват да се филмират.

Guest
    добре това не са частни случаи... и особено при 15-16 годишни момичета не е трудно. трудно е вече 29-30 и нататъка..

добре това не са частни случаи... и особено при 15-16 годишни момичета не е трудно. трудно е вече 29-30 и нататъка..
    Ок
    По твоята логика, трябва да съм родила около 500 пъти вече...

Guest
    Ок
    По твоята логика, трябва да съм родила около 500 пъти вече...
    това, че си късметлийка не означава, че всичко останали сме също така ...
    ето давам ти пример от личен опит-на 11ти март трябваше да ми е овулацията, направих го на 10ти с приятеля ми без презерватив, той не свърши в мен и свърши може би 1 минута след като го беше извадил. 2 седмици по-късно ми излезе положителен тест.
    пример с най-добрата ми приятелка. пак по същия начин 1 ден преди овулация, само че при тях презерватива се скъса, но момчето не беше свършило. след това и закъсня с няколко дена, направи си тест-положителен... след като има такива случаи, значи е възможно и шанса е много повече от 1:10000000...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си