- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли шанс да съм бременна ...
Колко от момичетата, които пускат тук тема дали са бременни се оказват в действителност такива?![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
откъде да знам, питай ги.. а и повечето от тях с го правили 10 дена след овулация примерно..или с презерватив и се шашкат, че сперматозоидите са се трансформирали от другата страна..Първоначално написано от MojoJojo88
Мда...добреее.
Запозната съм достатъчно.
Шанс има, минимален (като процент от забременели), но има такъв. Има случаи, в които овулацията се измества напред, или назад, има случаи,в които, ако е имало акт часове преди настъпване на овулацията, може да бъде оплодена яйцеклетка.
Има такива случаи, и точно за това казах, че са частни случаи.
Друг въпрос е,ако момичето няма точен цикъл и съответно коректна овулация.При някои жени овулацията настъпва в различен от обикновения интервал,а това потвърждава гинеколог.Колкото до частен случай:Първоначално написано от MojoJojo88
Бременност е възможна,ако семенна течност попадне във влагалището и престои в маточните тръби,малко след което да настъпи овулация и скоро яйцеклетката да бъде оплодена.Бременността и овулацията вървят ръка за ръка.Без едното,другото е невъзможно.
Ето това имах предвид с горния пост и с частните случаи!Първоначално написано от ThisIsMe