.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен Аватара на MissBianka

Оферти на Globul за лаптопи

Какво мислите за тези оферти които са за абонати на глобул и включват лаптоп с безжичен неограничен интернет? Някой купувал ли си е такъв лаптоп и доволни ли сте ?

Мега фен Аватара на babity
    Не се връзвай на примамливата оферта. Като отидеш в офиса, веднага след като си сложиш подписа върху мазния им договор, ще ти обяснят, че невероятно изгодните цени са само за първите два месеца. Останалите 22 ще плащаш вноската за лапотпа плюс 50тина (в добрия случай) лева за интернет месечно. Не се лъжи по готините реклами. На тях работата им не е да ти направят неустоимо предложение, а да вържат, ако могат, и неродените ти деца с договор към тях. Яла съм им всички възможни попари на Глобул и не бих сменила оператора, но и не бих взела лаптоп точно от там. По - добре питай в някоя от големите вериги за техника за няк'ъв изгоден лизинг. Вчера мернах някакъв лаптоп от мултирама (така ли беше?) за 700лв и ми се стори айляк.

Голям фен Аватара на MissBianka
    И аз си мислих че едва ли е толкова добре, но просто ще имам нужда не само от преносим компютър а и от неограничен интернет навсякъде, а пък не се сещам за друг вариант за жалост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си