- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако можехте да правите секс в момента ..
С приятеля ми в банята ;рр![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Секс едва ли, джъст кавали![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: хаха има едно момче в даскалото ... такива погледи вкарва че... ми се иска утре в колата му два часа да не спрем![]()
![]()
Ъмм... много ми е противно когато някакви 14 годишни пишат в тоя раздел.
Както и да е, по темата: правила съм го един път на батут и искам пак![]()
дамм, и на менПървоначално написано от dirtyyy
![]()
![]()
ии аз съм на същото мнениеПървоначално написано от darkladYy
![]()
![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Ami wow s gotiniq mi uchitel super mlad super sexy che i se zaglejda po uchenichkiteee :P
only_me_no_you@abv.bg pitaite za kakvoto imate nujdaaa....
с ... приятел ...няма значение къде, навсякъде бих се съгласила...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
С някой хубав дългокос младеж на бюрото в офиса ми![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Със себе си като жена![]()
бляк, страшно много ми се чука с бившия, започват видения да ми се появат чак...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от AlokiNn
![]()
С един колега в уни, на който съм хвърлила око... където и да е... навсякъде!
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ахахаха, добре дошла в клуба!Първоначално написано от AliceSw
Като почнат да ти се появяват посред бял ден, докато пътуваш в автобуса и сякви ти крещят на главата, обади се :Д
опа нови клиентки за психодиспансера....Опсс-тва днешните "мъже" докъде докараха жените...едните отиват в лудницата ю,другите стават лесбийки..![]()
![]()
![]()
Ти се бъзикаш, ама на мен ми е супер интересно да спя със себе си като мъж :ДПървоначално написано от AlokiNn
Успех в начинаниетоПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
По темата - Сервитьорката в кафето беше доста... да го наречем атрактивнаБих я треснал зад бара
Макар че т'ва не е "искането", за което става дум в темата, но както и да е
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
по-лошо е положението, и по време на секс с друг са ми се появявали...и затова отказвам секса временно...Първоначално написано от PinkPan7her
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Как така мислите по време на секс?!
С приятелят ми у нас или у тях![]()