- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако можехте да правите секс в момента ..
и с мъжа и заедноПървоначално написано от YoungBloodZ
![]()
Точно сега...щом няма ограничения да помечтаем малко...в Дубай на някоя висок етаж с изглед към всяка точка на Емирството.Със няколко бутилки Дон Периньон.Във ваната... (голям романтик си падам)С едната бивша колежкаКаде пък и вие с тва Cacao на плажа...Давайте в Bedroom-a!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Никого не искам да чукам, в момента ми се гади от всичко в човешка форма![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
this time of the month?Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Нее, в него ми се чука ;д По-лошоПървоначално написано от theeye770
![]()
Има моменти, като например рано сутринта (сега), в които просто обичам да стоя и да гледам в една точка![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На едно хубаво, голямо, водно легло в тъмна стая (само с две свещи) или ако много бързаме върху кухненската маса.. преди време щях да кажа че иискам да е с един пич от горния клас, който си има гадже, но сега си имам приятел, така че с него ще е най-добре![]()
С едно момче с което се запознах вчера. У тях и на дивана![]()
с приятеля ми (добре де може би с него и с приятеля му :P ) ами за място не се сещам...нека си остана традиционалистка и да кажа на леглото
с една моя приятелка кадето и да е стига дами пусни
Чичо Хефнър да ми докара лично ... ще ги ОТКАЖА!!!!Никъв секс до сватба?!Не наистина нямам сили дори да се довлача до леглото!След такива 3 вечери...не барам женско в близките 2 месеца :X !
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Мммм.... може би с един мой приятел... той също иска, ама съм малка и може би след 2-3 годинки, ако все още сме приятели...![]()
С приятеля ми,хич не ми дреме къде![]()
Брях,брях
С някоя разгонена кифла, в стая с удобни мебели и добра шумоизолация.
Под дъжда...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Точно сега си фантазирам,че го правя с Иън от Дневниците не вампира![]()
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Само и единствено с приятеля ми и никой друг ... в нас или в тях.. на леглото.. просто там сме правили разни неща най-малко
![]()
![]()