- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако можехте да правите секс в момента ..
Естествено с гаджето ми .... Някакво много романтично ще го направя пък отговора на въпроса как ще дойде от самосебе си
Аз знам какво ще й се случи, ако на мен ми падне.Първоначално написано от TheGuardian01
Нормативи, докато не се научи, че коктейл се носи за 3 минути, не за 30.
бих джасал манекенкиии в джакузита,макузитааа...бих ги кормил като рибиии,бих им причинявал бооолка,мооолка...бих ги мазал с мееед,с тирамисууу,бих им давал на 3 часа по минутка почивка,в която ще ги плакна с газирана водичкааа...
но всичко това започва с БИХ,а реално в момента си седиме пред компютъра и се забавлявам в този форум![]()
![]()
dream->believe->create->succeed
С мъжото, който го няма от две седмици вкъщи и вече съм ААААААААААА СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКС!!! Вкъщи, на спокойно, на спуснати щори, с няколко бутилки бяло вино покрай нас и някаква неангажираща музика за фон :Р Съседите да му мислят, хаха.
После може да пробваме и шкафа в кухнята, като отидем да си сложим лед на питиетата, например :Р Много го обичам тоя шкаф. Каква точност във височината...![]()
Ооо с някой смъкнат ...просто са ми слабост. ^^
До стената или на пода.
На Меган Фокс също няма да й откажа ;д
Love the live you life,live the life you love.
Bob Marley <3
Здрава тема!
Бих правила секс някъде на голямо,меко-водно легло или на стена.
С някой пич с големи ръце и леко дълга коса за да го роша и хваща
с гаджето ми и ми се искаше някой път да мога да разпусна напрежението на даскало,но това няма да стане,защото съм твърде притеснителен човек,за да си позволя такова нещо![]()
|
![]()
С момчето,което харесвам,където и да е ,както и да е.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
С приятеля ми, у нас, на новото ми легло![]()
ндааа тука ще поспоримм...Първоначално написано от evalongoria
![]()
![]()
Честно ли ? .. В момента не искам мъжа ми . Искам женско върху билярдна маса ..![]()
![]()
![]()
с пича с който се забиваме за сега, е как както трябва
, у тях примерно..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
С новият ми приятел на вилата му, не съм ходила там, но щом никой не живее в нея и ще е цялата на наше разположение медно![]()
С хубавия баткоооо,където и да е...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
С гаджето ми на някоя малка вила край морето отдалечена от големите градове.
ve4e se orientiram kym kaminata s poslanata me4ka otpred pyk s kogo shte vidim
на плажа май не сте пробвали колко е студено....![]()
с непозната пълна програма където и да е![]()
Magica Juventus (h)