На покрива на Empire State Building от където се вижда цял Manhattan. Абе да си го кажем направо почти половината от Downtown-a на New York. Все пак 381 метра не са малко
Представете си красивия залез на фона на всички тези огромни сгради, които са сякаш миниатурни, погледнати от Empire State. Някакси ме кара да се чувствам по-велик, и в същото време по-нисък от тревата. Пред такава гледка оставаш без думи. Вече е залязло слънцето и температурата пада с 2-3 градуса в продължение на около час. Седнали сме с мацката и сме се облегнали на кулата, която гордо носи американското знаме на само още 30 метра над нас. Завили сме се с коженото ми яке, и ни е повече от добре. Тогава идва момента за захващане на темата за откровението и желанията. Все пак аз имам желание да го направя с вас, и затова сме там горе на 381 метра в центъра на Manhattan. И изведнъж изненада. http://www.youtube.com/watch?v=1pSyYhRYeIM Няма по-романтично нещо от дъжда след тежък и уморителен ден, и в същото време с Вас. Не ми пука от водата, не ми пука от нищо, пука ми само и единствено да ни е добре. Така като гледам и мацката не се възмущава изобщо от дъжда. Вече съвсем се убедих че си мои тип. И докато минават тези мисли през главата ми, тя просто ме целуна, толкова нежно по врата едвам едвам, но в същото време беше толкова силно като изживяване, не ми достигат думи да го опиша. От там нататъка идва и неизбежното от моя страна. продължителна целувка в продължение на около 5 минути, по едно време се зачудих дали всичко това е реално и ти ме бутна (леко грубо) по гръб и слезе надолу към него. Тогава се убедих, че всичко е реално. Последва най-здравата свирка която ми се е случвала (бива си те) и в следващия момент ми минават още по-грешни мисли през главата, които няма как да не се станат реалност. Не сме всеки ден в New York, няма и всеки ден да се качим на покрива незабелязано от security officers на покрива на Empire Stata-a. Можеш да си представиш най-мощният, завладяващ, пленителен, отвратително як секс, който правихме, нали? А след това останахме пак прегърнати до изгрева, само аз и ти, само аз и моите мечти !