.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

JustaLittleKid
    Guest

И стана мазало.

Днес направих нещо супер тъпо.
    Гостувам на леля си и братовчед си в едно село до Слънчев бряг и днес излъгах нея и майка си за различни неща и се получи една ужасна ситуация, която може да ми излезе през носа.
    Майка ми не ми дава да се возя в чужди коли, защото не знае какви шофьори са приятелите на братовчед ми, но тая вечер решихме да слезем с него и един негов приятел до СБ с колата на приятеля му.
    Аз казах на майка ми, че сме слезли с рейса, тя се усъмни малко и вероятно утре ще попита леля ми, която пък от своя страна не знае, че сме били в С.Б., ще каже, че см етръгнали с кола и доста вероятно майка ми да се досети, че с никакъв рейс не сме пътували, а с колата.
    А мама изрично ме предупреди, като говорехме, да внимавам, че да не ми бъде последното идване тук.
    И сега не знам какво да направя- дали да кажа на майка си, че съм я излъгала и да се извиня, или да чакавм да видя как ще се развият нещата.
    Ако разбере, без да съм и казала, съм ужасно прецакана, ако и кажа- пак.
    А шансът да не разбере, познавайки леля ми...
    Много ме е яд на себе си, защо й казах, че ще слизаме в Слънчев?!!
    То поне да се бях забавлявала, а то ми беше притеснено и гадно и беше и скучно.

По-добре кажи истината ....

Лъжи до дупка и като те хванат продължавай да лъжеш! Дори докато лъжеш трябва да лъжеш. А когато започнеш да забравяш какво си казала преди това и започнеш да се оплиташ в собствените си лъжи продължи да лъжеш!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Е нали сте живи и здрави .. едно доказателство,че и 2ри път може да идете с колата

JustaLittleKid
    Guest
    Май, че ми се размина.. [/b]

Кажи истината и нека това да ти е за урок и си поеми последствията.

Re: И стана мазало.

Ами и двата случая нещата ще се прецакат , НО ако кажеш истината майкати ще ти се скара ама и ще е доволна, че си й казала, а че не си спестила истината. Поне според мен така ще е най-добре . КЪСМЕТ!!!
    Gossip Girl ♥
    The Vampire Diaries ♥
    Pretty Little Liars ♥
    Teen Wolf ♥
    ------------------------------------------------
    And when I'm gone, just carry on, don't mourn
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm looking down on you smiling
    And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
    Just smile back

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Е нали сте живи и здрави .. едно доказателство,че и 2ри път може да идете с колата

Ами,да. Важното е ,че сте живи и здрави.

Ако ти се е разминало-трай си

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
    Ако ти се е разминало-трай си
    Не бе ще си каже Честито за разминаването.Аз в подобна ситуеация най-вероятно просто щях да помоля леля ми да излъже и това е
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на alice13
    ^ и аз бих направила същотото.. ноп иначе кажи й истината... Ще е доволна че си й казала истината

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от alice13
    ^ и аз бих направила същотото.. ноп иначе кажи й истината... Ще е доволна че си й казала истината
    Ха така не става.Излъжеш ли отначало лъжи до край.И да й кажа какво? Ще разбере,че е излъгал и е направил нещо забранено.Пък ако си кара с лъжа до край може да не се разбере.Поне на мен почти винаги ми се разминава без да ме хванат,но разбира се трябва да си добър лъжец и актьор и да не губиш самообладание в кризисен момент.А това се постига трудно,повярвай.Аз без да се хваля мога да кажа,че съм доста добра.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си