.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Голям фен
    ОПРЕДЕЛЕНО ДА !
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Да,според мен съществува

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Определено ... тази любов започнала в интернет трябва да се развие и в реалността обаче, защото само по скайпа нещата не се получават

Град
    Варна
    ами с приятеля ми се запознахме в Интернет - писахме си около година и половина , после се видяхме и след още половин година се събрахме
    Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Да.. една позната скоро ще се омъжва, след такова запознанство.. така че..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Ти съществуваш ли
    яьаояяаняоа

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Да, тези случеи вече хич не са рядкост.
    Аз не съм го изпитвала, защото предпочитам на живо.Целуващите емортиконки мен не ме топлят Зависи си от човека явно

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    запознанства и пасване на характери - да, но реалния контакт е наложителен, за да се получи нещо истинско и сериозно И аз съм харесвала хора от чатове и в началото е интересно, но това "ходене по скайп" няма нищо общо с любов. По-скоро е някакъв страх..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на iPurple
    За мен няма как да стане.. нали трябва да видиш
    човека как се държи, как говори.. Иначе ако се
    запознаеш по интернет и от там започнете да се
    виждате е друго нещо.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Иначе, към авторката, какво точно имаш предвид - това да се запознаеш с някой по Интернет, но след това да се срещнеш с него, или никога и да не се срещаш с този човек извън "виртуалния свят" o.o?
    Аз лично съм се запознавала във Фейсбук и ДаркДейт с хора, и чак след това съм се виждала с тях и на живо.
    А за второто съм строго против... Имам една приятелка, която се беше запознала с някакъв тип съвсем случайно в някакъв български чат... взеха си скайповете, писаха си с месеци. Тя е от София, като мен, а той беше от Бургас и нямаха възможност да се видят по това време. Размениха си снимки, ала бала, не знам какво е ставало между тях, но накрая ми обяви че го харесва. Стори ми се много странно, да харесва човек без дори да го познава на живо, но тя си знае... "Ходиха по скайп" колкото и абсурдно да звучи, около 5-6 месеца. След това тя отиде на почивка в Бургас и се разбра да се види с него. Той не дойде на срещата, а после никога повече не влезна на линия в скайп.
    съгласна ,визуалният контакт е мн важен ,а нет пространството не може да ти го даде .пък като се замисля,колко хора са ме лъгали за години,снимки и т н
    love is gone!

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    Да! Така се запознах с приятелят ми с които сме заедно вече близо 2 години - от една онлайн браузърна игра.
    И после си продадохте децата.
    Чух го тва.
    Моля??? Що за простотия е това!!! За твое сведение "госпожичке" още нямаме дори 20 ...

Мега фен
    Град
    <3
    Възможно е да я откриеш, да се зароди нещо, но не и да се поддържа само по интернет. Невъзможно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Да! Така се запознах с приятелят ми с които сме заедно вече близо 2 години - от една онлайн браузърна игра.
    И после си продадохте децата.
    Чух го тва.
    Моля??? Що за простотия е това!!! За твое сведение "госпожичке" още нямаме дори 20 ...
    Имаше една такава новина за едно семейство жълтурковци. Не го поемай толкова навътре
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Да... Смисъл, в момента мисля, че изживявам нещо такова, ама не мога да съм на 100% сигурна. Ако не се видим обаче, едва ли това, което имаме, ще продължи задълго...

Сигурно ще кажете, че можете да родите и дете по интернет..Стига глупости, любов от интернет е същото като онлайн игра в истинския живот.
    Кай чесно . . колко е малък светът ?

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    любов по интернет-не мисля евентуално някаква тръпка да се зароди,но без живия контакт..

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    нееее
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Възможно е да я откриеш, да се зароди нещо, но не и да се поддържа само по интернет. Невъзможно.

Съгласна съм с теб !!!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Да - в днешни времена е напълно възможно, казвам го от личен опит но неможе да се поддържа дълго време по интернет..!!

Може,казвам го от личен опит.
    Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
    Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
    Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Приятелство - да, любов не знам, въпреки че може би е добре, понеже първо опознаваш човека и не съдиш само по външния вид, както например ако подминеш някого по улицата.

Защо пък не? Стига да се внимава, само да не се запознаеш уж с някой красив младок, отиваш на срещата и оп- брадат чичко

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Възможно е, но аз предпочитам старомодния начин. Да видиш някой, да почувстваш нещо от начина му на говорене, от отношението, вместо да четеш някакви неща и да не виждаш лицето на човека. Просто в днешно време е по-лесно чрез интернет.
    +1
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Възможно е .. имам близки които се запознаха така и сега са женени и си имат детенце

Съществува, да. Но километрите са нещото, което съсипва този вид любов. Иначе в повечето случай се получава нещо много силно, което се разпада поради пречките и недостатъците на 'интернет' връзките.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си