- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интернет любовна..съществува ли ?
ОПРЕДЕЛЕНО ДА !
Хора много , Човеци малко !
Определено ... тази любов започнала в интернет трябва да се развие и в реалността обаче, защото само по скайпа нещата не се получават![]()
ами с приятеля ми се запознахме в Интернет - писахме си около година и половина , после се видяхме и след още половин година се събрахме![]()
Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!
Да.. една позната скоро ще се омъжва, след такова запознанство.. така че..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Ти съществуваш ли
яьаояяаняоа
Да, тези случеи вече хич не са рядкост.
Аз не съм го изпитвала, защото предпочитам на живо.Целуващите емортиконки мен не ме топлятЗависи си от човека явно
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
запознанства и пасване на характери - да, но реалния контакт е наложителен, за да се получи нещо истинско и сериозноИ аз съм харесвала хора от чатове и в началото е интересно, но това "ходене по скайп" няма нищо общо с любов. По-скоро е някакъв страх..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
За мен няма как да стане.. нали трябва да видиш
човека как се държи, как говори.. Иначе ако се
запознаеш по интернет и от там започнете да се
виждате е друго нещо.
Fall down seven times..
Stand up eight.
съгласна ,визуалният контакт е мн важен ,а нет пространството не може да ти го даде .пък като се замисля,колко хора са ме лъгали за години,снимки и т нПървоначално написано от autumn666
love is gone!
Моля??? Що за простотия е това!!! За твое сведение "госпожичке" още нямаме дори 20 ...Първоначално написано от NomNomNom
Възможно е да я откриеш, да се зароди нещо, но не и да се поддържа само по интернет. Невъзможно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Имаше една такава новина за едно семейство жълтурковци. Не го поемай толкова навътреПървоначално написано от SeXyMaCka
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да... Смисъл, в момента мисля, че изживявам нещо такова, ама не мога да съм на 100% сигурна. Ако не се видим обаче, едва ли това, което имаме, ще продължи задълго...
Сигурно ще кажете, че можете да родите и дете по интернет..Стига глупости, любов от интернет е същото като онлайн игра в истинския живот.
Кай чесно . . колко е малък светът ?
нееее
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Първоначално написано от ShtrudeL
Съгласна съм с теб !!!![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Да - в днешни времена е напълно възможно, казвам го от личен опитно неможе да се поддържа дълго време по интернет..!!
![]()
Може,казвам го от личен опит.![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
Приятелство - да, любов не знам, въпреки че може би е добре, понеже първо опознаваш човека и не съдиш само по външния вид, както например ако подминеш някого по улицата.
Защо пък не? Стига да се внимава, само да не се запознаеш уж с някой красив младок, отиваш на срещата и оп- брадат чичко![]()
![]()
+1Първоначално написано от Luidgie
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Възможно е .. имам близки които се запознаха така и сега са женени и си имат детенце![]()
Съществува, да. Но километрите са нещото, което съсипва този вид любов. Иначе в повечето случай се получава нещо много силно, което се разпада поради пречките и недостатъците на 'интернет' връзките.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.