- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интернет любовна..съществува ли ?
Преди години имаше такъв случай:Първоначално написано от Velkovsgirl
Две "момичета" се запознават с двама наивни момци, срещат се..и момците отскачат в уплаха..
Вместо с момиченца, се здрависали с момченца![]()
Sladkish_14, донякъде си прав/а, но познавам един съученик, който води подобна връзка в момента..Делят ги 60км., но се виждат често. Може би това е и късмет, защото повечето подобни връзки наистина се разпадат след първата седмица дажеПървоначално написано от sladkish_14
Еми, късмет на тези на които им предстои такава връзка![]()
Да .. според мен е възможно ,но ако не се виждат я няма тръпката : (
theo <333
ако има тръпка има и начин да се виждат![]()
и да, възможно е, интересно е как попаднах на един адски важен човек за мен точно чрез интернет - след което две години по-късно се видяхме и всичко си е наред = ) не, не любов, приятелство, но ако не беше интернет нямаше да се намерим и запознаем - живее в доста отдалечен град.
няма причина да е НЕВЪЗМОЖНО, просто най-често могат да те измамят и няма как да си сигурен кой седи от другата страна и дали това, което ти казва има каквато и да е връзка с истината.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
С приятелят ми сме заедно от 8 месеца.. и се запознахме в интернетПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Емиййй предполагам е възможно зависи от човека и от местонахождението йм .Ако са от един град и се харесат по интернет мога да го приема .... но ако са от далечни крайща предполагам че е невъзможно. Връзка от разтояние не е връзка!
да
Rikity-сестричка
Т'ва не го ли даваха по "Море от любов"?Първоначално написано от ArchilonShadowheart
![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Аз лично се запознах с своята половинка именно в интернет, в момента ходим от 3 години и сме си супер, да имахме проблеми, но с времето се оправихме. Така че според мен може да се намери половинката в живота ви от интернет
![]()
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
Със сигорност ДА!!
Възможно е, но аз не бих искала така да срещна голямата си любов![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Има боклуци дето слагат чужди снимки и се представят за други хора и ХОП- като идеш на срещата - педофилПолека с тия връзки по-интернета .. Аз никога не бих се захванала с такова нещо
... И дори да не е педофил, как може да имате връка с човек от другия край на България примерно, ще се виждате веднъж годишно ли
смешни сте!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Да, докато ти се случва го има.. ама накрая почваш да се чудиш дали не е било няква илюзия.
Моята виртуална любов никога не премина към реална, въпреки че продължи 2г и половина... От тогава минаха 3 години, ама въпросния още ми пише и твърди, че ме обича и т.н.. а за мен отдавна е минало.
Има нещо необяснимо ама... най-добре е нещата да се случват реално ;р
Първоначално написано от antifashionshit
Сприятелих се с много хора по интернет и ДА може да завържиш някое ново приятелство.. Много рядко се случва ,както си седиш в някое кафе и някого да дойде да те заговори ,колкото до интернет любовта много малко хора откриват подходящия човек за тях по интернет![]()
++Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
awerw♥
и според мен е възможно![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
А защо не? Живеем в 21ви век, всичко е възможно..
Филмите на нищо ли не ви научиха, хора?
Любовта е навсякъде.. Дали в супермаркета или в интернет, на кой му пука!? Хората се събират и разделят всеки ден, по интернет, със смс-и, пред входната врата, сякаш има значение къде..
Всичко е възможно.. Любов се намира в интернет, развива се в интернет, а понякога и приключва в него.. Други се запознават там, виждат се и любовта им, най вероятно заради разстоянието, се развива в интернет, а в някои случай стига до брак,деца и тем подобни..
Всичко е възможно)
Разбира се че може лично аз познавам хора които са заедно повече от година и са се запознали в фейсбук![]()
6+9
Хора, които смятат че не може да се получи са бая ограничени![]()
![]()
Първоначално написано от SlowDownBaby
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Любовта е навсякъде :P
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Мисля, че да!
Може и да звучи тъпо, но от около 2 години яко съм се зарибила по едно момче от нета .. не си пишем много често, но когато си пишем става мазало .. имаме много общи теми, забавляваме се и какво ли не ( пък и си е голям сладур )2 години не съм спирала да мисля за него
проблема е, че аз съм на единия край на България а той на другия .. не знам дали той изпитва същото към мен - може просто да си ме има за човек от нета на който да споделя неща, които не може да споделя на никой друг .. може би обичам фантазията за него и съм го усъвършенствала в мислите си .. не се знае, но това което знам е, че съм луда ( страшно го харесвам - дори обичам ) по него и видя ли го някога .. само какво му мисля
![]()
Can't get you outta my mind ♡