- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интернет любовна..съществува ли ?
Не.Скептично настроена съм към подобен вид любов.Може и да има,но аз лично не вярвам,че бих могла да изпитвам нещо по-силно само чрез контакт по интернет.
През интернет може да се зароди запознанство,което пренесено в реалния живот може да прерастне в нещо повече,даже и любов.
Но любов само по скайп,без да сте излизали с човека,само по една снимка и чатове не съществува.Каквото и да си мислите.Не можеш да опознаеш човек само през интернет,защото не можеш да си сигурен дали наистина е такъв.
твърдо ДА!!! ....btw, съгласна съм с Sh@d0w
awerw♥
Първоначално написано от li0n
![]()
awerw♥
Зависи.....да се познавате лично и да се намерите във нета да си пишете известно време и след това вече нещата да се развитат в реалния живот може и обратното![]()
Да. възможна е ! С приятеля ми вече сме 2 месеца заедно, пишем си в скайп всеки ден, понякога във фейсбук, като имаме възможност- пишем си смси и си говорим по телефона ! Всичко е толкова сладко, толкова много го обичам ! И в най-скоро време ще се видим! Разстоянието и годините нямат значение когато любовта е истинска !!!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разбира се, че съществува, та нали самата аз имах 4 годишна връзка по интернет. Не сме се виждали на живо но нали си имахме камери и не ни беше нужно.![]()
4 ГОДИНИ ГАДЖЕТА БЕЗ ДА СЕ ВИДИТЕ ?!Първоначално написано от leadyflame
Ехеее! Луда работа! Аз ако не прегърна приятеля си айде един ден, само да го ПРЕГЪРНА и ще подлудея.
Иначе по темата .. да, възможно е, защо не ? Но не бих си търсила приятел по нета, защото почти всеки виртуално е един, а на живо - различен.![]()
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Звучи толкова романтично <3 А той бараше ли си кура пред тебеПървоначално написано от leadyflame
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мисля, че това са лични неща които не трябва да разкривам пред цялата интернет общност!Единственото и най- важно нещо е, че любовта ни е истинска!
![]()
Ах тази Интернет любовна! Този крава гевречен!
С моя правим виртуален секс, защото близостта много ни липсваПървоначално написано от leadyflame
![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ехаа, супер много се радвам за васДано скоро бъдете заедно и не само зад екрана!
![]()
Друго си е да си фърляте тези погледи, друго си е да си го видиш човека, малко закачки и т.н.![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
ДА ! Личен опит
Естествено ако след това всичко се прехвърли в реалния живот ..![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
ВСИЧКО е ВЪЗМОЖНО !
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !