.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Разочарована.... :Х

Днес разбрах нещо,което много ме нарани...Така значи ще започна от началото,моята братовчедка тръгна с бившото ми гадже преди около 3 месеца(той беше първата ми истинска любов),ходиха 2 седмици и тя го заряза,още на 2-та им среща правиха секс,а аз за половин година,където бях с него не съм...Сега тя отново има някви чувства към него и му пише.Винаги съм я защитавала,когато са я обиждал,а това е много често...Докато днес въпросното момче не ми каза какво е говорила тя за мен пред него.Казала му,че нямам социален живот(имам много повече приятели от нея,на които мога да разчитам винаги),приказвала,че съм правила секс с еди кой си,това отново не е вярно.Когато той ми каза това се почувствах много обидена.Той ми каза:"Как можеш да защитаваш тази м*стия,а тя да те нарежда?"
    Аз казах:"Това,че тя е такава не значи,че и аз трябва да съм..."
    Какво е вашето мнение,как да постъпя според вас с нея.Никога нищо не съм и казала,дори не казах нищо,когато тръгна с него,въпреки,че още имах чувства,само и само да не е скараме,защото все пак сме "роднини"!

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Еми, ти си била добричка, а тя те е киснела като кисело зеле. Незнам. Аз лично не бих се доверила на момчето, но бих застанала на щрек. И по някакъв начин да я провокирам. А другия вариант е да и се нацупиш едно хубаво и да видиш реакцията, като и кажеш в очите това което тя е говорила. Без да споменаваш източника.

ем .. като за начало разбери защо е постъпила така ..

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    За да му говори така,явно иска да те злепоставя...сигурна ли си,че това момче няма чувства към теб и до колко можеш да му вярваш?
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Кажи й,че е долнопробна ку*ва и я остави.Не те заслужава.
    Моите възгледи-роднините не струват.Винаги ще те прецакат някакси и все някой си.Затова никаква милост.Нищо,че са ти роднини.Напротив-ОСОБЕНО,че са ти роднини!
    Ако бях на твое място също щях да посъветвам бившия да бяга от тази колкото се може по-бързо,че ще му стъжни живота.
    Не мисля,че с говорене и кротко гледане ще станат нещата,както вече предложиха.Направила си толкова много за нея,а тя-йок.Затова никаква милост-казваш й какво мислиш за нея и повече да не те търси.Пък ако после другите роднини ти правят проблеми- и тях ги пращаш на майната им.С нищо не си заслужила такова поведение.

П.С Естествено,остава вариантът бившият нарочно да ти е наговорил такива работи.

Град
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    Кажи й,че е долнопробна ку*ва и я остави.Не те заслужава.
    Моите възгледи-роднините не струват.Винаги ще те прецакат някакси и все някой си.Затова никаква милост.Нищо,че са ти роднини.Напротив-ОСОБЕНО,че са ти роднини!
    Ако бях на твое място също щях да посъветвам бившия да бяга от тази колкото се може по-бързо,че ще му стъжни живота.
    Не мисля,че с говорене и кротко гледане ще станат нещата,както вече предложиха.Направила си толкова много за нея,а тя-йок.Затова никаква милост-казваш й какво мислиш за нея и повече да не те търси.Пък ако после другите роднини ти правят проблеми- и тях ги пращаш на майната им.С нищо не си заслужила такова поведение.

П.С Естествено,остава вариантът бившият нарочно да ти е наговорил такива работи.
    Еми аз не мисля, че това е начина. Може би съм прекалено търпелива. Но все пак трябва да се изясни причината. Дали наистина е говорила такива неща. И ако е говорила жална и майка. Все пак, след като си я защитавала толкова много и не си казала нищо по-въпроса с бившия, а тя е била наясно с чувствата ти. Впрочен защо си си траела? Трябваше да кажеш поне едно "Еми ще ми е кофти ако тръгнеш с него"?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    .
    Еми аз не мисля, че това е начина. Може би съм прекалено търпелива. Но все пак трябва да се изясни причината. Дали наистина е говорила такива неща. И ако е говорила жална и майка. Все пак, след като си я защитавала толкова много и не си казала нищо по-въпроса с бившия, а тя е била наясно с чувствата ти. Впрочен защо си си траела? Трябваше да кажеш поне едно "Еми ще ми е кофти ако тръгнеш с него"?
    Мхм,не трябва да е толкова рязка.
    Казах го въз основа на мои преживявания,защото роднини яко са ми стъжнявали живота и повече компромиси не правя.
    Наистина трябва първо да си изясниш ситуацията и после да предприемаш мерки.

Сигурна съм,че момчето не ме лъже,защото тя му е разказвала цели истории,като къде сме били кво е станало,които са били така,но не съм спала с момчетата,както тя е твърдяла.Не съм и казала нищо,защото преди да тръгнат и изобщо да разбера,че има нещо към него ме беше питала дали още го харесвам и аз казах-не.Предпочетох да и кажа така,но не подозирах кво ще стане...Успокоява ме мисълта,че,когато човек няма какво хубаво нещо да каже за себе си,започва да обижда другите.А по принцип с това момче сме си приятели и до сега,нот той обръща много повече внимание на мен,на нея на живо дори не и говори,така че и аз си мисля,че е искала да ме злепостави,Но все пак не е това начина,аз не съм виновна,че той не я харесва като човек...

Град
    Еми зарежи я. Няма смисъл, щом си прави реклама (която определено не е добра) на твой гръб, чрез злословена по твой адрес. Просто спри да и говориш. Ако те пита защо, кажи "Сети се".
    jeezloxxy - и аз си помислих, че причината е такава.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Тая пача заслужава да я игнорираш напълно!Куха лейка е таз,не се разправяй с нея!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Игнорирай я. Това,че сте роднини ,не й дава правото да говори зад гърба ти и то пълни глупости. Пък и така да забива нож в гърба на този,който й е помагал - просто не заслужава вниманието ти.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Hilary_
    Тегли й майната и не я допускай втори път толкова близо до себе си!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Еми, ти си била добричка, а тя те е киснела като кисело зеле. Незнам. Аз лично не бих се доверила на момчето, но бих застанала на щрек. И по някакъв начин да я провокирам. А другия вариант е да и се нацупиш едно хубаво и да видиш реакцията, като и кажеш в очите това което тя е говорила. Без да споменаваш източника.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Братовчед ми ако наговори такива лайна за мен, не ме е-бе, брат ли ми е, братовчед ли ми е, Господ ли е... Умира на момента !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Много добре си постъпвала до сега, обаче е време да я игнорираш напълно. Нека да си говори пак. Виждаш, че момчето не и се е вързало и е разбрало каква лъжкиня е. От цялата ситуация само ти печелиш - вдигнала си се в очите на момчето, с това, че не си използвала стандартната женска злоба, за да и отмъстиш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Попитай я направо дали всичко, казано от нея е вярно и ако отрече и тегли една ма*на! Все пак в края на краищата тя губи, а не ти!

Аз мисля че момчето не би те излъгало за това какво братовчедка ти му е казала ...ако бях на твоето място щях да говоря с братовчедка си и да разбера защо е постъпила така

Не влизай в конфликти и интриги, не си заслужава.

Re: Разочарована.... :Х

Цитирай Първоначално написано от mi6eto942
    Той ми каза:"Как можеш да защитаваш тази м*стия,а тя да те нарежда?"
    Аз казах:"Това,че тя е такава не значи,че и аз трябва да съм..."
    Т'ва ми звучи като:
    "-Извинете, знаете ли колко е часа?
    - Не нямам, не пуша."

Т'ва, че сте роднини, не означава, че трябва да й се оставяш да те наранява. Тя едва ли е стояла да премисля дали е редно да тръгва с бившия ти при положение, че си й братовчедка. Защо тогава я защитаваш? Май имаш някакъв страх от нея.
    Има я и верояността бившия ти да иска да й отмъсти, защото тя го е зарязала, като се опита да я скара с теб. Но не ми се вярва.
    Тъй като не си сигурна дали наистина те е плюла зад гърба ти, не започвай караница с т'ва като аргумент.
    Ако наистина чувстваш, че работата й не е чиста, по-добре постепенно прекъсни отношенията си с нея.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Какво въобще имаш да му мислиш? Тя е една егоистична лицемерка. Няма никакво значение дали ти е братовчедка, сестра, леля и т.н.

Ако се съмняваш в момчето, говори с въпросното момиче. Макар че е повече от ясно, че ще отрече.

Пък и той няма никаква полза от това да ви скара.

Изводът е един ---> Тегли и една майна и повече все едно не я познаваш !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си