- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разочарована.... :Х
Днес разбрах нещо,което много ме нарани...Така значи ще започна от началото,моята братовчедка тръгна с бившото ми гадже преди около 3 месеца(той беше първата ми истинска любов),ходиха 2 седмици и тя го заряза,още на 2-та им среща правиха секс,а аз за половин година,където бях с него не съм...Сега тя отново има някви чувства към него и му пише.Винаги съм я защитавала,когато са я обиждал,а това е много често...Докато днес въпросното момче не ми каза какво е говорила тя за мен пред него.Казала му,че нямам социален живот(имам много повече приятели от нея,на които мога да разчитам винаги),приказвала,че съм правила секс с еди кой си,това отново не е вярно.Когато той ми каза това се почувствах много обидена.Той ми каза:"Как можеш да защитаваш тази м*стия,а тя да те нарежда?"
Аз казах:"Това,че тя е такава не значи,че и аз трябва да съм..."
Какво е вашето мнение,как да постъпя според вас с нея.Никога нищо не съм и казала,дори не казах нищо,когато тръгна с него,въпреки,че още имах чувства,само и само да не е скараме,защото все пак сме "роднини"!
Еми, ти си била добричка, а тя те е киснела като кисело зеле. Незнам. Аз лично не бих се доверила на момчето, но бих застанала на щрек. И по някакъв начин да я провокирам. А другия вариант е да и се нацупиш едно хубаво и да видиш реакцията, като и кажеш в очите това което тя е говорила. Без да споменаваш източника.
За да му говори така,явно иска да те злепоставя...сигурна ли си,че това момче няма чувства към теб и до колко можеш да му вярваш?
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Кажи й,че е долнопробна ку*ва и я остави.Не те заслужава.
Моите възгледи-роднините не струват.Винаги ще те прецакат някакси и все някой си.Затова никаква милост.Нищо,че са ти роднини.Напротив-ОСОБЕНО,че са ти роднини!
Ако бях на твое място също щях да посъветвам бившия да бяга от тази колкото се може по-бързо,че ще му стъжни живота.
Не мисля,че с говорене и кротко гледане ще станат нещата,както вече предложиха.Направила си толкова много за нея,а тя-йок.Затова никаква милост-казваш й какво мислиш за нея и повече да не те търси.Пък ако после другите роднини ти правят проблеми- и тях ги пращаш на майната им.С нищо не си заслужила такова поведение.
П.С Естествено,остава вариантът бившият нарочно да ти е наговорил такива работи.
Еми аз не мисля, че това е начина. Може би съм прекалено търпелива. Но все пак трябва да се изясни причината. Дали наистина е говорила такива неща. И ако е говорила жална и майка. Все пак, след като си я защитавала толкова много и не си казала нищо по-въпроса с бившия, а тя е била наясно с чувствата ти. Впрочен защо си си траела? Трябваше да кажеш поне едно "Еми ще ми е кофти ако тръгнеш с него"?Първоначално написано от jeezloxxy
Мхм,не трябва да е толкова рязка.Първоначално написано от Luidgie
Казах го въз основа на мои преживявания,защото роднини яко са ми стъжнявали живота и повече компромиси не правя.
Наистина трябва първо да си изясниш ситуацията и после да предприемаш мерки.
Сигурна съм,че момчето не ме лъже,защото тя му е разказвала цели истории,като къде сме били кво е станало,които са били така,но не съм спала с момчетата,както тя е твърдяла.Не съм и казала нищо,защото преди да тръгнат и изобщо да разбера,че има нещо към него ме беше питала дали още го харесвам и аз казах-не.Предпочетох да и кажа така,но не подозирах кво ще стане...Успокоява ме мисълта,че,когато човек няма какво хубаво нещо да каже за себе си,започва да обижда другите.А по принцип с това момче сме си приятели и до сега,нот той обръща много повече внимание на мен,на нея на живо дори не и говори,така че и аз си мисля,че е искала да ме злепостави,Но все пак не е това начина,аз не съм виновна,че той не я харесва като човек...
Еми зарежи я. Няма смисъл, щом си прави реклама (която определено не е добра) на твой гръб, чрез злословена по твой адрес. Просто спри да и говориш. Ако те пита защо, кажи "Сети се".
jeezloxxy - и аз си помислих, че причината е такава.
Тая пача заслужава да я игнорираш напълно!Куха лейка е таз,не се разправяй с нея!![]()
Игнорирай я. Това,че сте роднини ,не й дава правото да говори зад гърба ти и то пълни глупости. Пък и така да забива нож в гърба на този,който й е помагал - просто не заслужава вниманието ти.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тегли й майната и не я допускай втори път толкова близо до себе си!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Братовчед ми ако наговори такива лайна за мен, не ме е-бе, брат ли ми е, братовчед ли ми е, Господ ли е... Умира на момента !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Много добре си постъпвала до сега, обаче е време да я игнорираш напълно. Нека да си говори пак. Виждаш, че момчето не и се е вързало и е разбрало каква лъжкиня е. От цялата ситуация само ти печелиш - вдигнала си се в очите на момчето, с това, че не си използвала стандартната женска злоба, за да и отмъстиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз мисля че момчето не би те излъгало за това какво братовчедка ти му е казала ...ако бях на твоето място щях да говоря с братовчедка си и да разбера защо е постъпила така![]()
Не влизай в конфликти и интриги, не си заслужава.
Т'ва ми звучи като:Първоначално написано от mi6eto942
"-Извинете, знаете ли колко е часа?
- Не нямам, не пуша."
Т'ва, че сте роднини, не означава, че трябва да й се оставяш да те наранява. Тя едва ли е стояла да премисля дали е редно да тръгва с бившия ти при положение, че си й братовчедка. Защо тогава я защитаваш? Май имаш някакъв страх от нея.
Има я и верояността бившия ти да иска да й отмъсти, защото тя го е зарязала, като се опита да я скара с теб. Но не ми се вярва.
Тъй като не си сигурна дали наистина те е плюла зад гърба ти, не започвай караница с т'ва като аргумент.
Ако наистина чувстваш, че работата й не е чиста, по-добре постепенно прекъсни отношенията си с нея.
Какво въобще имаш да му мислиш? Тя е една егоистична лицемерка. Няма никакво значение дали ти е братовчедка, сестра, леля и т.н.
Ако се съмняваш в момчето, говори с въпросното момиче. Макар че е повече от ясно, че ще отрече.
Пък и той няма никаква полза от това да ви скара.
Изводът е един ---> Тегли и една майна и повече все едно не я познаваш !