- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От пубертетът ли е ? HELP!!!
Здравейте . Извинявам се предварително, ако темата не е за този раздел . Момиче съм (в пубертета ) и от известно време съм имала странни чувства към моите най-добри приятелки и аз не мога да разбера точно какви си. Дали наистина съм ги харесвала, временно увлечение или просто покрай обичта си към тях като приятелки съм се и поувлякла? Ако някой е бил в моето положение го моля да ми каже дали се е оправил и т.н въпреки, че аз се надявам, че е заради Пубертета. И да поясня НЕ ХАРЕСВАМ МОМИЧЕТА, НЯМАМ ВЛЕЧЕНИЕ КЪМ ТЯХ. Съвсем нормална съм си и ХАРЕСВАМ МОМЧЕТА . Знам, че повечето от вас ЩЕ МЕ НАПАДНАТ , но ако поне има малко свестни хора, които да ми помогнат, да пишат Благодаря!![]()
Нормален период е. При много момичета го има. Пубертетът е, да + любопитството.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Колко дълго ще продължава ?![]()
Зависи си от тебе.Ще го надрастнеш, спокойно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нормално е да изпитваш влечение към приятелките си. Все пак в пубертета всички са объркани, преодкриваш нови неща, любопитно ти е. Съвсем нормално е.
Нищо не се знае..
Като ти мине пубертета ще научим истината.
Няма какво друго да ти кажа.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
От пубертета е. Щом усещаш, че те привличат момчета, значи всичко е наред.![]()
Ами забелязах, че започчнаха тези странни чувства, когато бях в 5ти клас, но колко време ще продължават... все пак пубертетът е до 18-19 години.... А момче не се намира така лесно,е зависи, но сега правя нещо по въпроса
.Дано да се намери някой
![]()
Не се насилвай. С времето ще разбереш истината. И да харесваш момичета, все пак щом влечението ти е от 5 клас, има вероятнос да си от хората на дъгата. Но всичко това е относително. Все пак няма смисъл да се насилваш да си такава каквато не си.
Как да не мисля, като ме измъчва ....![]()
Еми пробвай! Аз пробвах и реших за себе си, че не е за мен. И сега нямам такъв пробелм. Просто е.
миии според мен не е от пубертета.. според мене си въобразяваш просто.. хвани си гадже - МОМЧЕ и всичко точно. ;d
![]()
Значи и ти си минала през този период, така ли да го разбирам![]()
Еми нормално е! Когато си на определена възраст, всичките ти чувства са объркани, незнаеш какво искаш, какво харесваш, какво изпитваш към момчетата, какво към момичетата. Мен лично една приятелка ми помогна, като ми налетя. Въпросът е дали после, ще се върнеш за женската ласка или не.
Налитането ме плаши ;ДДД и то от приятелки ;д
въобразявашш си.. какви са тия филмиили си хомо или не какви са тия
![]()
Незнам на каква възраст си. Аз лично бях пияна и приятелката ми и тя. И просто по едно време се усамотихме в съседната стая. И от там малки приключения... И това е, няма от какво да се плашиш толкова. Дали ще ти хареса и ще искаш още, ще определи каква си и ще разсее съмненията ти. Просто трябва да се опиташ. А може и да опиташ с момче. Зависи от теб.
На 15 съмМи littleW и аз не знам в какво вече се вкарвам
![]()
Еми незнам, аз те съветвам да пробваш. Не мисля, че някой ще те съди.
Първоначално написано от picka4u
недейй да го мислиш толкоо, сериозно ти казвам.. не се филмирай.. щом харесваш момчетаа, въобщее не сее заблуждавайй пишии си с някоййй флиртчее нещоо, ноо не мисли за тва, честно ! ;d![]()
емиии може да си би ?!
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Значи хем тъй,хем тъй...Точно в пубертета някои хора осъзнават какви са сексуалните им наклонности.Важното е да разбереш какво точно изпитваш и чувстваш и да не се срамуваш от това!Първоначално написано от picka4u
![]()
Може и да си би сексуална. А може и да бъркаш приятелските чувства с нещо повече, защото в този период момичетата се разбираме по-добре една друга, а момчетата се държат като кретени /не всички де/. И аз съм минала от там. Беше за кратко. Бях май 5-6 клас. И когато разбрах всъщност, че си мисля че имам чувства към моя приятелка си казах "Кого заблуждавам? Предпочитам някой сладур пред момиче." И всичко мина. Е имаше и целувки с момичета /не с език и не пред една камара хора/ и разбрах, че не ме кефи. Сега съм си само на момчета.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Значи да разбирам, че всеки е трябвало да пробва с момиче, за да разбере какъв е? Ми много не ми допада тази идея, пък и имам нормални приятелки![]()
![]()
Vob6te ne se pritesnqvai tezi 4uvstva sa vremenni i sa normalni i sum sig 4e 6te se opravish tova si e prosto ot puberteta